Tweede A (Copy)

Tweede B
BR>

Arendonk 5


Kaart 0


Vlotte zege van de thuisploeg die haar overwicht in de eerste helft uitdrukte met doelpunten van Noboa en Cools op strafschop. Na de kampwisseling bleef Arendonk het hoge woord voeren en nadat Noboa had aangedikt, speelde invaller Hermans zich in de kijker met nog twee doelpunten.
Doelpunten: 8'Noboa 1-0, 38'Cools (strafschop) 2-0, 64'Noboa 3-0, 72'Hermans 4-0, 86'Hermans 5-0.

Oud-Turnhout 1


Oosthoven 2


Oud-Turnhout domineerde volledig de eerste helft maar Lambregts faalde in de afwerking waar Van Dooren de paal trof. Tot overmaat van ramp scoorde Van Tiggelen tegen zijn eigen ploeg.
Ook na de rust bleef de thuisploeg drukken maar Oosthoven was gevaarlijk op tegenaanval. Dat leverde een tweede treffer op langs Beugels. Het tegendoelpunt van Borghs kwam te laat.
Doelpunten: 39'Van Tiggelen in eigen doel 0-1, 82'Beugels 0-2, 86'Borghs 1-2.

Zwaneven 0


Merksplas 2


Zwaneven gaf de toon aan in het eerste half uur maar de snelle spitsen van de bezoekers loerden op de counter en dat had succes langs Wilmsen. Goris kwam dicht bij de gelijkmaker maar op slag van rust kon Van Herpe de stand verdubbelen. Na de rust kwam Zwaneven meermaals dreigen maar de aansluitingstreffer bleef uit.
Doelpunten: 25'Wilmsen 0-1, 44'Van Herpe 0-2.

Vlimmeren 1


Poppel 0


Vlimmeren nam van meet af het initiatief maar geraakte in de eerste helft niet verder dan een schot van Browaeys tegen de paal. Ook na de rust bleef de thuisploeg het hoge woord voeren en nadat Browaeys opnieuw de paal trof zorgde Bartholomeeussen na voorzet van Andries voor het verlossende doelpunt.
Doelpunt: 78'Bartholomeeussen 1-0.

Meer 1


St. Jozef 0


De betere kansen waren aanvankelijk voor Meer dat vroeg op voorsprong kwam met een rake lobbal van Peeters. De thuisploeg hield de druk op de ketel en uitblinker De Bie zorgde bestendig voor gevaar. Na de rust kwam er meer druk van St. Jozef dat een bal van de lijn zag gehaald worden. Zelfs na de uitsluiting van Mathé zorgde St. Jozef nog voor een spannend slot.
Doelpunt: 10'Peeters 1-0.

Brasschaat 1


Gierle 1


De thuisploeg was de eerste helft heer en meester, maar de lat verhinderde een doelpunt. Na de pauze zorgde De Langhe met een kopbal voor een verdiende voorsprong. Even voor tijd lukte Nijs met een afstandschot in de winkelhaak de gevleide gelijkmaker.
Doelpunt: 56' De Langhe 1-0, 87' Nijs 1-1

Oostmalle2


Brecht 0


De thuisploeg bepaalde lange tijd het wedstrijdbeeld. Gunter Loots verzilverde het overwicht met een vrije trap en een rake kopbal. In het slotkwartier gingen de bezoekers op zoek naar de aansluitingstreffer, maar Brecht bleek aanvallend onmondig.
Doelpunten: 28' Gunter Loots 1-0, 33' Gunter Loots 2-0.

Gooreind 0


Lentezon 5


De thuisploeg kreeg de eerste twee kansen, maar aan de overzijde bracht Engelen de bezoekers op voorsprong. Lentezon controleerde rustig de partij en met een strafschop verdubbelde Geudens de stand. Na de rust verhoogde Willems de kloof en miste Mouws van de stip de eerredder. In de slotfase zorgden Huybrechts en Muesen voor overdreven eindcijfers.
Doelpunten: 12' Engelen 0-1, 44' Geudens 0-2 (strafschop), 61' Willems 0-3, 86' Huybrechts 0-4, 90' Muesen 0-5.

.

Nu in het nieuws