Tweede A (Copy)

Tweede C
BR>

Lichtaart 4


Linda Olen 0


De bezoekers zorgden meteen voor gevaar, maar Hermans en Boeckx misten. Aan de overzijde vergaten De Kinder en Aerts de score te openen, maar Lipinski slaagde daar wel in. Toen was het hek van de dam voor Lichtaart en Linda eindigde met negen na rood voor Jimmy en Patrick Van Den Eynden.
Doelpunten: 33' Lipinski 1-0, 49' Antonissen 2-0, 67' Antonissen 3-0, 72' Laeremans 4-0.

Branddonk 2


Rauw 1


Na kansen van Segers, Vervoort en Keersmaekers, kon Segers dan toch de score openen voor de thuisploeg. Op het uur werd de gelijkmaker van Rauw afgekeurd, maar de bezoekers kwamen nog gevaarlijk opzetten via Weckx. In de slotminuten werd er nog twee keer gescoord, maar de drie punten bleven in Retie.
Doelpunten: 24' Segers 1-0, 87' Segers 2-0, 91' Nevelsteen 2-1.

Rosselaar 1


St. Vorst 2


In een gelijkopgaande eerste helft konden alleen Nuyts en Nevelsteen voor gevaar zorgen. In de tweede helft bracht Buntjens Vorst voor, maar het venijn zat in de staart. Na talloze kansen kon Rosselaar toch gelijkmaken, maar Van Opstal bezorgde Vorst de drie punten.
Doelpunten: 61' Buntjens 0-1, 85' Ward Vandeweyer 1-1, 90' Van Opstal 1-2.

Retie 1


Oosterzonen 2


Retie nam de beste start, want na vijf minuten kon Janssen een voorzet binnenkoppen. Nog voor het halfuur moest de thuisploeg met tien verder na rood voor Moors en dat was het startsein voor Oosterzonen om in het offensief te trekken. Tops en Heylen bezorgden de bezoekers de drie punten.
Doelpunten: 5' Janssen 1-0, 55' Tops 1-1, 85' Heylen 1-2.

Herenthout 1


Kasterlee 4


De thuisploeg nam in de eerste helft het meeste initiatief, maar Mans miste een unieke kans. Net na de rust moest Sneyers (K) met rood van het veld en kon Vrancken de strafschop omzetten. Tom Machiels stal de show in het slotkwartier, want met vier doelpunten zorgde hij voor een ruime bezoekende zege.
Doelpunten: 48' Vrancken (strafschop) 1-0, 75' Machiels 1-1, 77' Machiels 1-2, 81' Machiels 1-3, 89' Machiels 1-4.

Tongerlo 1


Buul 0


Het werd een erg moeilijke partij voor Tongerlo, dat alle registers moest opentrekken om een verdedigend Buul opzij te zetten. De bezoekers bleven daarenboven steeds loeren op de counter. In de 77ste minuut kon Menten een voorzet van Van Eynde met het hoofd in doel deviëren.
Doelpunt: 77' Menten 1-0.

Heultje 1


Verbr. Balen 1


Twee spelers eisten in deze partij een hoofdrol op, namelijk Geudens (H) en Bierens (B). Geudens kon na de pauze de score openen via een mooie individuele actie, maar de vreugde was van korte duur. Bierens haalde zes minuten later vernietigend uit vanuit de tweede lijn. In de slotfase besloten Geudens en Luyten tegen de paal.
Doelpunten: 51' Geudens 1-0, 57' Bierens 1-1.

Zandhoven 4


Beekhoek 2


Met slechts één doelpunt voor de rust werd de thuisploeg mager beloond. Na de pauze kwamen de bezoekers vlug op gelijke hoogte. Na een nieuwe voorsprong bracht Beekhoek de stand snel terug in evenwicht. Het was derde keer, goede keer voor Zandhoven want de doelpunten in de slotfase leverden de volle buit op.
Doelpunten: 15' Verheyden 1-0, 47' Van Den Branden 1-1, 70' Mertens 2-1, 73' Peeters 2-2, 81' Claes 3-2 (strafschop), 88' Mertens 4-2.

.

Nu in het nieuws