Vrasene neemt afstand in slotfase

Derde F
BR>

Rupelmonde 1


Zaffelare 1


Zaffelare domineerde de eerste helft, maar kwam net als de thuisploeg niet verder dan wat halve kansjes. Een flitsende start van Rupelmonde verraste de bezoekers na de pauze. De Smet bracht Olympia op voorsprong en bij de daaropvolgende twee kansen kwam Zaffelare goed weg. De bezoekers herpakten zich nadien en Van Nieuwenhuyze kon profiteren van een misverstand tussen doelman en verdediger.
Doelpunten: 56' De Smet 1-0, 73' Van Nieuwenhuyze 1-1.

Straatje 2


Gerda 1


Een uitstekende wedstrijd met veel doelgevaar aan beide kanten. De thuisploeg trof het eerst raak toen doelman Willockx Segers neerhaalde. De Gerda-keeper kreeg rood en Devos zette de strafschop om. Dullaert liet daarna nog twee kansen liggen. Elegeer verdubbelde net na de pauze de score. Een gehavend Gerda vocht met tien nog terug, maar kon thuisdoelman Devos maar één keer meer verschalken.
Doelpunten: 25' Devos (strafschop) 1-0, 49' Elegeer 2-0, 59' Karel Van Bossche 2-1.

Kieldrecht 2


Sombeke 0


Weinig doelgevaar en een slag op het middenveld in een evenwichtige partij. De thuisploeg kwam al vlak na de aftrap wat gelukkig tot scoren. Een voorzet week af en viel voor de voet van de alleenstaande Weyn, die de kans niet liet liggen. Net voor rust kreeg De Kinders van Sombeke een bal ongelukkig op de knie, met een owngoal tot gevolg. Rommelig voetbal en geen opwinding meer in de tweede helft
Doelpunten: 1' Weyn 1-0, 45' De Kinders (owngoal) 2-0.

Oostakker 2


Tielrode 0


De bezoekers kwamen al snel goed weg toen een bal nog net van de lijn kon worden gekeerd. Er waren nog twee parades van Vandermeulen nodig om de nul op het bord te houden. Kort voor rust moest die zich toch gewonnen geven op een snoeihard schot van Huylebroeck. Na de rust drong Tielrode meer aan, maar De Wolf verkwanselde de gelijkmaker. Sennesael klaarde de klus voor de thuisploeg.
Doelpunten: 44' Huylebroeck 1-0, 84' Sennesael 2-0.

Vrasene 3


Sinaai 0


Sinaai liet zich zeker niet onbetuigd in de eerste helft, maar het was Vrasene dat afwerkte. Esch strafte een foutje in de verdediging af. Ook aan een strafschop hadden de bezoekers niet genoeg om tot scoren te komen. Na de rust kwam Sinaai niet meer in het stuk voor, maar Vrasene miste een pak kansen en zorgde pas voor zekerheid kort voor tijd.
Doelpunten: 20' Esch 1-0, 87' Esch 2-0, 89' Michelet 3-0.

Eksaarde 3


Sint-Pauwels 0


De wedstrijd was een dubbeltje op zijn kant tot Nelis 20 minuten ver in de tweede helft de thuisploeg op voorsprong zette. Voordien was er weinig opwinding, zeker in de eerste helft was het zoeken, maar niet vinden. Toch moest thuisdoelman De Smet enkele keren tussenkomen. Na de openingstreffer brak de veer bij Sint-Pauwels en kreeg Eksaarde vrij spel.
Doelpunten: 65' Nelis 1-0, 83' Nelis 2-0, 88' David 3-0.

Meerdonk 1


Bazel 3


Meerdonk toonde zich voor rust duidelijk de betere ploeg en De Waele bekroonde dat overwicht met een goal. Ook in de tweede helft startte de thuisploeg het sterkst, maar kende pech in de afwerking. Via de counter stelde Bazel gelijk en nam de wedstrijd in handen. De bezoekers maakten door een efficiëntere afwerking het verschil.
Doelpunten: 18' De Waele 1-0, 57' Van Moortel 1-1, 68' De Keersmaeker 1-2, 76' De Kinders 1-3.

Doorslaar 1


Klinge 0


Doorslaar had voldoende aan een vroege goal om de overwinning thuis te houden. De eerste helft eiste de thuisploeg het meeste balbezit op en creëerde de beste kansen. In de tweede helft drukte Klinge Doorslaar weg, maar kon niet meer gevaarlijk zijn. Enkel Cantens kon twee keer gevaarlijk zijn vanuit de tweede lijn.
Doelpunt: 2' Laureys 1-0.

.

Nu in het nieuws