Kallo maakt verschil in spannende slotfase

Print
Tweede C
BR>

Schellebelle 1


Kallo 2


Gevleide zege voor een defensief ingesteld Kallo dat gedurende 88 minuten het initiatief aan Schellebelle liet maar op een diefje toch nog aan de drie punten geraakte. Lange tijd zag het er naar uit dat Schellebelle Kallo onderuit zou halen. De thuisploeg verzuimde het slachtoffer echter af te maken. Toen Berckmoes in het begin van de tweede periode een assist van De Roo voorbij Kras devieerde zag het er goed uit. De Paep, in een geharrewar voor doel, en Dhont, met een vrijschop in blessuretijd bezorgden Kallo uiteindelijk de zege.
Doelpunten: 53' Berckmoes 1-0, 89' De Paep 1-1, 90' Dhondt 1-2.

Grembergen 1


Oudegem 2


Beide ploegen maakten er een spannend kijkstuk van met wisselende kansen. Na een korte studieronde maakte Wuytack van een voorzet van Bosteels gebruik om Oudegem op voorsprong te tillen maar amper vijf minuten later hing Criel de bordjes opnieuw in evenwicht. Grembergen werd na de gelijkmaker sterker, toch bleven de doelpunten uit. Tot Criel halfweg de tweede periode naast het lege doel besloot en Gader Fahrid een snelle tegenstoot aan de overzijde wel tegen de touwen knalde.
Doelpunten: 11' Wuytack 0-1, 17' Criel 1-1, 68' Fahrid 1-2.

White Boys 3


Sint-Gillis-Waas 3


Een fel gehandicapt White Boys klom al in de aanvangsfase van de match op voorsprong langs Truyens maar Sint-Gillis stelde korte tijd later gelijk via Belfassi. White Boys was hierdoor geenszins aangeslagen en bouwde een 3-1 voorsprong uit langs een opportunistische Van Puyvelde. Tegen de gang van het spel in nette De Wolf nog voor de rust de aansluitingstreffer. In de tweede periode ging Sint-Gillis-Waas volop op zoek naar de gelijkmaker. Pas toen Storms, De Saeger en debutant Colman opnieuw volop hun kans gingen kon De Wolf aan de overzijde de gelijkmaker netten.
Doelpunten: 6' De Saeger 1-0, 8' Belfassi 1-1, 22' Van Puyvelde 2-1, 30' Van Puyvelde 3-1, 39' De Wolf 3-2, 74' De Wolf 3-3.

Kemzeke 1


Berlare 0


Toen Jordi De Maere al in de eerste minuten drie man in de wind zette maar uiteindelijk van de sokken werd gelopen, kon Geldof met een subliem getrapte vrije trap de score openen. Na dit doelpunt was Berlare meer in balbezit maar de schoten Van Hyfte en Van Overmeiren misten de juiste richting. In een felbevochten tweede periode onderging Kemzeke het spel zonder dat Berlare evenwel kansen kon afdwingen.
Doelpunt: 5' Geldof 1-0.

Melsele 0


Stekene 1


Aangename partij met kansen voor beide ploegen die de toeschouwers vooral in de eerste periode in de ban hield. Was het eerste kwartier voor Stekene, dat via Nelis en De Maesschalck een drietal mooie kansen kreeg, dan deden later ook Demondt en Peeters hun duit in het zakje voor Melsele. Wist Van Leuvenhage kort voor de rust een kopbal van De Jonghe onschadelijk te maken, tegen een schuiver van De Maesschalck had de Melsele-doelman geen verhaal. Alhoewel Svelta na de koffie uitdrukkelijk op zoek ging naar de gelijkmaker toch was een poging van Pieters het enige vermeldenswaardige.
Doelpunt: 44' De Maesschalck 0-1.

Kruibeke 0


HO Kalken 1


Ondanks een opmerkelijk veldoverwicht slaagde Kruibeke er amper in een serieuze doelkans in elkaar te knutselen. Kalken daarentegen bleef voortdurend op vinkenslag liggen. Eén van die schaarse tegenaanvallen bleek uiteindelijk voldoende om de bezoekers de volle buit te bezorgen tegen een toch wel tegenvallend en onmondig Kruibeke.
Doelpunt: 70' Ferry Baes 0-1.

.

Nu in het nieuws