spee langs de lijn (aanvullen)

Langs de lijn

D.V.B.

BR> Zowel bij

Kieldrecht

als

Sombeke

waren ze na afloop zeer te spreken over de scheidsrechter. De man floot zonder bijstand van grensrechters een uitstekende partij.

"Voor de vierde keer in zes wedstrijden hielden we de nul op het bord. Niet slecht voor een aanvankelijk gedoodverfd degradatiekandidaat", stelde de Oostakker-aanhang.

"Het voetbal dat Temse in het tweede en het derde kwartier op de mat legde was het beste wat ik tot nu toe in eerste provinciale mocht bewonderen", aldus Aalst-trainer Danny Roman.

"Op basis van onze sterke tweede speelhelft verdienden wij een punt. Daarover zeuren brengt echter geen aarde aan de dijk. Trouwens, de voorbije weken kregen we al enkele keren meer dan we eigenlijk verdienden. Ook dan hoorde je mij niet klagen", aldus Aalst-trainer Roman.

Een opvallende debutant in de partij Temse - Aalst was scheidsrechter Stefan Smet. Hij floot een voortreffelijke maidenmatch in eerste provinciale en deelde vier gele kaarten uit. Pikant detail of prettig toeval: één hiervan gaf hij aan Temse-speler en naamgenoot Stefan Smet.

"De aanvallers kregen de voorbije weken al genoeg lof toegezwaaid. Nu het iets minder gaat moeten zij ook maar een deel van de kritiek kunnen slikken", vond Kruibeke-voorzitter Foubert.

"Wie er niet bij is interesseert me niet. Wie er bij is moet zijn kans maar grijpen", stelde White-Boys-trainer Jean-Marie Engels naar aanleiding van zijn paternoster geblesseerden in de aanloop naar de topper tegen Sint-Gillis-Waas.

Nu in het nieuws