C07 S9 Dessel Verslag

Print

Dessel 2

BR>

Deinze 0


DESSEL - Het zat een goed spelend Deinze bepaald niet mee in Dessel. In de beginfase van de wedstrijd besloot Delporte op de paal en haalde Hoes de rebound van Sergeant van de doellijn. Even later toonde De Fré zijn klasse op een afstandsschot van Sergeant. Pas na een half uur kroop de thuisploeg recht. Na een een-twee met Mateso knalde Jacobs in het zijnet. De tweede helft startte als een kopie van de eerste met een bal van Delporte op de staak en een bom van Vergucht op de vuisten van De Fré. De inschakeling van invaller Christina gaf Dessel verse zuurstof. Zijn eerste actie mondde via het lichaam van een verdediger uit in hoekschop, bij zijn tweede tilde Mateso de bal over de lat. Een kwartier voor tijd stuurde Heylen een vrije trap op het hoofd van de mee opgerukte Sas en die kopte raak. Binnen de minuut maakte Christina er 2-0 van met een schicht in het dak van het doel. De Fré hield de nul vast met een puike redding op een schot van Audoor.
Scheidsrechter: Wuyts.
Toeschouwers: 700.
DESSEL: De Fré, Sas, Cox, Kerkhofs, Heylen, Lunenburg (72' A. Melis), Van den Schoor, Hoes, Jacobs, Nouhass (53' Christina), Mateso (88' M. Melis).
DEINZE: David, Vandenbulcke (77' Bossuyt), Van Hende, Audoor, Brewaeys, De Waele, Loyens, Colpaert (81' Vandenabeele), Delporte, Sergeant, Vergucht.
Doelpunten: 74' Sas 1-0, 75' Christina 2-0.
Gele kaarten: De Waele, Colpaert.

.

Nu in het nieuws