Eerste punt op verplaatsing is binnen

Print

VW Hamme 2

BR>

Hoogstraten 2


HAMME - De thuisploeg begon sterk met een schot van De Smet, gelost door doelman Van Gestel, en Diomi die in de herneming te traag bleek. Meteen daarop was het wel raak toen Pouillon een voorzet van Diomi keihard inkopte. Hoogstraten reageerde via Nico Van der Goten die twee keer uithaalde maar Bracke was attent. Aanvoerder Vergeylen, de beste thuisspeler, was ook nog twee keer gevaarlijk aan de overkant. De gelijkmaker kwam er toch toen doelman Bracke een verre bal buiten het doelgebied wegkopte in de voeten van Huygen die met een lobbal schitterend gelijkstelde. Hoogstraten was via alweer Van der Goten nog twee keer gevaarlijk voor rust en ook Allachi trapte nog eens over.
Na de rust kregen we vooral slechte passen en mislukte voorzetten te zien. Toch leek Hamme, na de uitsluiting van de protesterende Heijstek, het heft in handen te nemen. Het waren echter de bezoekers die scoorden toen Huyghen de bal naar Van der Goten stuurde. Die omzeilde doelman Bracke en kon uit een scherpe hoek scoren. Nog in dezelfde minuut hingen de bordjes langszij toen Diomi een schot van Van Laere onderschepte en met succes verlengde. In het slotkwartier hadden de bezoekers het niet moeilijk om hun eerste punt op verplaatsing te pakken.
Scheidsrechter: Serre.
HAMME: Bracke, Jacobs, Allachi, De Smet (70' Saey), Heymans, Pouillon, Diomi, Vergeylen, Verdegem (46' Buyl), Van Laere (83' Wilhelm), Van Nieuwenhuyze.
HOOGSTRATEN: Van Gestel, Sabhaoui, Tom Van der Goten (86' Cuyvers), Van Dooren, Meseure, Nico Van der Goten, Palmers, Beyers, Heijstek, Huygen (82' Swaegers), Verstappen (83' Van Ossel).
Doelpunten: 8' Pouillon 1-0, 28' Huygen 1-1, 74' Nico Van der Goten 1-2, 74' Diomi 2-2.
Gele kaarten: Pouillon, Van Dooren, Van Laere
Rode kaart: 65' Heijstek.

.

Nu in het nieuws