C09 S08 OG Vorselaar - Hoegaard

Print

OG Vorselaar 2

BR>

Hoegaarden 1


VORSELAAR - Derde thuiszege op rij voor nieuwkomer Vorselaar. In een eerste periode met bitter weinig doelkansen legde Hoegaarden het meeste initiatief aan de dag: Noë besloot nipt naast, terwijl doelman Van Looy bij de pinken was bij een schuchtere poging van Alsteen. Na een dik halfuur kwam Vorselaar op een diefje op voorsprong, toen Mariën de bal magistraal in de kruising joeg. Kort na de rust verdubbelde Abeels de score voor de thuisploeg na een aarzeling in de Hoegaardse defensie. Van toen af dicteerde Vorselaar de wet. Willems had de verlossende 3-0 aan de slof, maar zijn poging belandde op de paal. In de slotminuut mocht Caubergs de eer redden voor de bezoekers na een al te nonchalante uittrap van Van Looy.
Scheidsrechter: De Bast.
OG VORSELAAR: Van Looy, H. Dillen, Moors, Van de Mierop, Van Beek, Mariën (88' Stevens), Piron, Willems, Van Loy (73' Van Caelenberge), Abeels (82' Weyers), Van de Pol.
SK HEIST: Huygen, Degrez (73' Lisman), Keymen, Demaerschalk, De Bondt (69' Verheyden), Noë, Makengo, Alsteen (52' N'Tkmba), Caubergs, Salef, Scrayen.
Doelpunten: 33' Mariën 1-0, 50' Abeels 2-0, 90' Caubergs 2-1.
Gele kaart: Piron.

.

Nu in het nieuws