Twee Meerhoutse cadeaus bepalen wedstrijdbeeld

Print

Meerhout 2

BR>

Lille 2


MEERHOUT - De thuisploeg begon erg sterk aan de partij met een kopbaldoelpunt van Bastiaensen na aangeven van Breugelmans. Meerhout bleef de tegenstander onder druk zetten en een poging van diezelfde Breugelmans ging nipt naast. Zonder één keer gevaarlijk te zijn kwam Lille tegen de gang van het spel in op gelijke hoogte. Werdens profiteerde optimaal van slecht uitverdedigen. De thuisploeg was duidelijk aangeslagen door dit dom doelpunt en Lille profiteerde opnieuw van een weggevertje om op voorsprong te klimmen. Vlak voor rust ontsnapte Meerhout zelfs aan de doodsteek toen Cannaerts een open kans onbegrijpelijk miste. Diezelfde Cannaerts kon in die slotminuten meermaals dreigen.
Na de koffie tapte Meerhout opnieuw uit een heel ander vaatje. Trainer Balette had zijn manschappen duidelijk de levieten gelezen. Na drie minuten schoof Cypers de gelijkmaker binnen op aangeven van Bastiaensen. Maerschalck en Hannes kregen nadien mooie kansen. In de slotfase van de partij kreeg Gysels rood toen hij de doorgebroken Caruso van de sokken liep. Doelman Roosen duwde de vrijschop van Breugelmans knap in hoekschop. Lille was in die tweede helft niet één keer gevaarlijk meer.
Scheidsrechter: Verlinden.
MEERHOUT: Emmers, Hellemans, Cypers, Van Agt, Hannes, Van Geel (62' Caruso), Breugelmans, Maerschalck, Machiels (75' Convalle), Foets, Bastiaensen.
LILLE: Roosen, W. De Bie, Raymaekers, K. De Bie, Kemkens, Op de Beeck, Cannaerts, Leysen (17' Debeen), Varol, Werdens, Maeynninckx (69' Gysels).
Doelpunten: 11' Bastiaensen 1-0, 16' Werdens 1-1, 23' Debeen 1-2, 47' Cypers 2-2.
Gele kaarten: Hellemans, W. De Bie, Maeynninckx.
Rode kaart: 79' Gysels.

.

Nu in het nieuws