Strupar wil toch niet weg...

GENK -

Het bericht dat Branko Strupar met onmiddellijke ingang zichzelf bij Racing Genk wil uitwuiven, heeft voor een storm aan reacties gezorgd binnen de Genkse club. Zoals dat wel vaker het geval is werd de boodschapper met alle zonden van Israel beladen. Zijn woorden zouden verkeerd begrepen zijn. Wat er ook van zij, op een bepaalde manier heeft Branko Strupar te kennen gegeven dat "als er ooit een lucratieve aanbieding zou komen, hij geneigd is om daar zwaar over na te denken."

E.D.G.

BR>Van concrete interesse van Bayer Leverkusen of Schalke 04 zou er echter hoegenaamd geen sprake zijn. Racing Genk liet dit weekend via betrouwbare weg natrekken hoe betrouwbaar het nieuws over Strupar wel was en daaruit bleek overduidelijk dat binnen Leverkusen de naam Strupar nog nooit in de mond is genomen. Manager Jo Vrancjkovic zou in het opbodspelletje een nogal kwalijke rol gespeeld hebben. De Duitse manager zou cavalier seul spelen en er kennelijk niet voor terugdeinzen om regelmatig fabeltjes in de media te lanceren om zijn eigen koopwaar te propageren. Kennelijk is dat ook met Branko Strupar gebeurd.

Slachtoffer

Branko Strupar liep er hele weekend als een geslagen hond bij. "Ik ben zeer ontgoocheld over hetgeen verschenen is", liet Strupar in een video-opname weten, die voor de aftrap op het intern televisiecircuit werd uitgezonden. "Mijn woorden zijn slecht begrepen. Ik heb nooit gezegd dat ik bij Genk weg wil. Ik heb alles aan deze club te danken."

Zaterdag zat Branko Strupar aan tafel met voorzitter Troonbeeckx en manager Heylen om het grote

misverstand

toe te lichten. Gisterenmiddag bood Strupar zijn verontschuldigingen aan bij de ploegmaats voor de commotie rond zijn persoon.

Nu in het nieuws