Wilrijk presteert collectief sterk

Print
KFCO Wilrijk
BR>WILRIJK - Voor de wedstrijd tegen Vorselaar zei Wilrijk-voorzitter Stevens dat hij blij zou zijn als Wilrijk een punt haalde. Ná de match liep hij met een brede glimlach rond, en met reden. Wilrijk won niet zozeer omdat het plots zoveel sterker was dan Vorselaar, maar omdat het niet wou tenonder gaan, ook als het moeilijk werd.
Vooral de eerste helft werd er langs beide zijden sterk gespeeld. Dan zette Wilrijk zijn voetje naast de bezoekers, die in die periode net iets te veel tegen de grond gingen en dat telkens met luid geroep in de verf zetten. Allicht is dat leerschool die ze moeten betalen.
De zege van Wilrijk was in de eerste plaats de zege van het collectief. Dat neemt niet weg dat elk compartiment zijn spilfiguur had. Vooraan was dat ontegensprekelijk Dave Lucidarme. Hij was in zijn rushes op rechts bij wijlen onhoudbaar voor de Vorselaarse defensie. Als toetje op de taart lukte hij dan nog zelf een beauty van een doelpunt.
In het midden werkte Cools zich in het zweet en achteraan bleef Vets koel op erg warme momenten en mocht rekenen op twee sterke mandekkers. Dat Abeels er op de duur ontmoedigd door geraakte, was in grote mate de verdienste van Wim Van Wemmel, die hem voortdurend de baas bleef.
Laat iedereen zondag misschien een beetje boven zijn krachten uitgegroeid zijn, de prestatie opent in elk geval meer perspectieven dan verwacht.
Nu in het nieuws