"Zelfs één punt was te weinig geweest"

Print
Berchem
BR>BERCHEM - Dat voetbal erg onrechtvaardig kan zijn, ondervond Berchem zondag in Willebroek. Toen beide ploegen zich ogenschijnlijk al tevreden hadden gesteld met een puntendeling, oordeelde Tom Schipper er anders over.
Hoewel Tom de hele wedstrijd in de greep van Serge Crève zat, vond hij tijdens de slotfase toch een gaatje in het hart van de Berchem-defensie. Met een typisch Schipper-doelpunt gaf Tom de Bercem-spitsen een lesje in efficiëntie. Berchem kreeg heel wat meer en betere kansen voor de voeten, maar kon niet afwerken.
De ontgoocheling was dan ook bijzonder groot in de Berchem-kleedkamer. "Zelfs één punt was te weinig geweest, gezien het aantal kansen dat we creëerden", schuddebolde Tolic. "Iedereen deed zijn uiterste best en zwoegde tot de laatste minuut. Meer mag en kan ik van niemand verlangen."
Doelman Ken wouters bleef na de match als laatste achter in de kleedkamer. Hij was kansloos tegen de Willebroekse treffers. "Die strafschop was onhoudbaar. We hebben de match tot driemaal toe onder controle en dan nog verliezen we in de slotminuten. Tweemaal komen we verdiend op voorsprong. Bij 2-2 hadden we de partij opnieuw in handen en dan is er Schipper. Vandaag mogen we even in de put zitten. Vanaf dinsdag leven we weer voluit naar de volgende opdracht toe."
Nu in het nieuws