Mortsel niet rijp voor favorietenrol

Print
Zaalvoetbal
BR>MORTSEL - De afgetekende 6-2 overwinning waarmee Ter Linde Mortsel vrijdag op de rangtrabel naar de tweede plaats oprukte, kwam niet zo probleemloos tot stand als de cijfers doen vermoeden. "We liepen erg beloftevol van stapel en legden de basis van de winst in de eerste vijftien minuten", zegt uitblinker Herman Beyers.
"Maar na een 4-0 voorsprong kwam Beverst gevaarlijk opzetten en halveerde de achterstand. Op vijf minuten van het einde viel pas de verlossende vijfde treffer. Van dan af was de ban opnieuw gebroken", aldus Beyers, die zelf voor het geruststellende doelpunt borg stond.
"Die overwinning heeft na de misstap in Leopoldsburg deugd gedaan en het vertrouwen opgekrikt", vervolgt de drievoudige zaalvoetballer van het jaar. "Toch mag Ter Linde niet als een uitgesproken favoriet naar voren geschoven worden. Daarvoor is de groep nog niet rijp door het opstappen van Talbi, Seedo en Nouredine en de zware blessure van Bachar. Bovendien moesten we enkele nieuwelingen inpassen. Ik denk wel dat het bestuur dit ook beseft en de druk dan niet te hoog stelt", besluit Beyers.
Nu in het nieuws