Vijfling voor Johan Verberckt

Print
KSAH Voetbal
BR>ANTWERPEN - Stadhuis en Milo behaalden een ruime zege. Opvallende figuur was Johan Verberckt, die voor Stadhuis vijf treffers lukte. Milo won met een 10-3 monsterscore tegen Bayer.
Tegen Cepa kwam Stadhuis nooit in de problemen. Johan Verberckt zorgde voor de rust al voor een 3-0 voorsprong, die hij na de koffie zelf aandikte tot 5-0. Hassan Trari maakte het zesde doelpunt voor Stadhuis.
Milo stond tegen Bayer aan de rust al 5-2 voor. Kapitein Rudi Budts scoorde drie keer en zit ondertussen ook al aan vijf. Bart De Brauwere en Peter Muys legden samen met Thienaert de zware 10-3 eindcijfers vast. Hans Sels tweemaal en Van Thillo konden tegenscoren voor Bayer.
Houtbeurs speelde nog niet maar staat na twee forfaits van 5-0 mee aan de leiding. Na Grand Bazar gaf KVE deze week forfait. Grand Bazar pakte bij Gevaert een eerste punt na een 0-0 gelijkspel. Aseco moest tot diep in de tweede helft wachten om met treffers van Lequenne en Deckers aan een 2-0 eindstand te geraken. Jo Nijs hielp zijn ploeg Segers aan een eerste driepunter tegen de andere nieuwkomer in eerste, AWW, dat met Union en Cepa de laatste plaats deelt.
AVVV Voetbal

Mintjens ongeslagen aan leiding


ANTWERPEN - Mintjens is, na een 1-6 zege bij Schoenen Coppé, met nieuwkomer Superboys de enige ongeslagen ploeg. Mintjens liep via twee doelpunten van Geert Van Gestel en Geert Verrekt tot 0-4 uit bij Coppé. Geluyckens scoorde tegen maar Verrekt en Edward Mintjens legden de eindscore vast.
Superboys kon uiteindelijk de drie punten pakken na enkele flaters in de verdediging van ART, dat via Van de Eynde op voorsprong was gekomen. Van Gestel, Backx en Vankort gaven een gepast antwoord en Tom Leflot legde de 3-2 eindstand vast.
Bestaanszekerheid, dat vorige week niet eens aan een volledig elftal kwam en een forfait kreeg aangesmeerd, mag al gaan achtervolgen. BZ deed dat met succes bij Laagland B en won via treffers van Trari, Janssen en Verstraeten. Okoira legde met de eerredder de 1-3 eindstand vast.
Brako boekte de uitslag van de week met een 12-0 tegen Vosberg. Sterckx scoorde vijfmaal, Withofs driemaal en Goossens tweemaal. Danny Pfaff en Van Broek tekenden voor de overige twee doelpunten. Kid Boys deed een goede zaak met de 2-3 winst bij Post. Roelant en Alewaerts zorgden voor de bezoekende treffers. Plompen en Baetens scoorden voor de thuisploeg.
Tijdens Vasco - Kloosterstraat hielp Theunen hielp aan de voorsprong maar Rosiers maakte die ongedaan.
Arbeidersvoetbal

Kiel en Toekomst samen bovenaan


ANTWERPEN - FC Kiel moet na de tweede speeldag enkel nog De Toekomst naast zich dulden aan de kop van de rangschikking. De ploeg van Herman Kennes kwam bij Van Eyckboys zwaar onder druk. Rytelewski zorgde dan ook voor de verdiende 1-0 ruststand. FC Kiel ging na de koffie wat snediger spelen. Van den Broeck zorgde met een vrijschop voor de aansluiting. Toetenel rondde een solo knap af en de bezoekende verdediging zorgde ervoor dat de drie punten mee naar het Kiel mochten.
Berchemboys en De Toekomst maakten er een genietbare partij van. Berchemboys drong na de scoorloze ruststand het meest aan maar kreeg het deksel op de neus toen Withofs een strafschop kon verzilveren.
Dam LBS kwam na een kwartier thuis via Rachid op achterstand tegen Michelangelo. Achmed zorgde vanop de stip voor de 1-1 ruststand. Michelangelo duwde dan even door om met tweemaal Ulucay en Santos Paulo aan het kanon tot de 1-4 eindstand te komen.
Burcht heeft thuis de eerste punten gepakt. Vitesse Boom kwam wel op 0-1 via Simons maar na de rust zette Burcht via Kortleven, Maertens en tweemaal Mampaey orde op zaken.
AL.V.O. Deurne liep tegen het negenkoppige Atletico Espanol aan de rust al tot 4-1 uit via doelpunten van Baeten, Corremans, Janssen en Muller. Na de 5-1 zorgde Lachsen met zijn tweede en derde treffer nog voor enige dreiging, maar Corremans nam in 83' alle twijfels weg.
Nu in het nieuws