"Ongelooflijk veel kansen"

Print
Dessel Sport
BR>DESSEL - Vorig seizoen moest Dessel Sport in Kapellen knokken voor het behoud, nu was het klassenverschil opmerkelijk. Toen maakte Dave Van den Schoor het doelpunt dat groen-wit de bijzonder kostbare 1-2 zege schonk, nu was hij de knappe auteur van de derde treffer waarmee hij de thuisploeg helemaal uittelde.
"We hebben Kapellen van meetaf onder druk gezet", begon Dave glunderend het verhaal van de match. "Met uitstekende combinaties dwongen we in de eerste helft een resem kansen af. Daarvan werden er twee al vroeg benut.
Eerst tikte Nouhass van dichtbij binnen op aangeven van Heylen en even later trof Jacobs raak na een voorzet-lob van Gielens. Kapellen bakte er niets van, maar dat was voor een deel toch ook onze verdienste."

Zwak Kapellen


"Na de pauze veranderde het wedstrijdbeeld nauwelijks. Wel namen we wat gas terug, ook gezien de warmte, en hielden we de bal in de ploeg. Mijn doelpunt? Ik nam een thuisspeler de bal af, zette een een-twee met Jacobs op, verscheen zo alleen voor doel en schakelde dan de doelman uit. De 0-3 was het resultaat.
Daarmee deden we de mindere prestatie tegen Denderleeuw vergeten. Vooraf had de trainer erop gehamerd dat we de opdracht geenszins mochten onderschatten, maar ik was toch verrast door de zwakte van de tegenstander.
Wij zijn in elk geval op de goede weg. De trainer geeft ons veel vertrouwen en de afspraken zijn duidelijk. De grotere concurrentie binnen de groep werkt positief.
Wie niet in de ploeg staat, steekt de hand in eigen boezem. Vorig seizoen misten we de start helemaal, nu staan we op een mooie vijfde plaats en dat in goed gezelschap.
Uiteraard maakt dat de sfeer veel prettiger. Bovendien hadden we toch een moeilijke kalender. Voetjes op de grond houden blijft nochtans de boodschap."
Nu in het nieuws