"Meer zat er niet in"

Print
Zwarte Leeuw
BR>RIJKEVORSEL - De week voordien hadden Roger Kemland en Herman Fransen samen het glas geheven, geklonken op de toekomst. Of er die zaterdagavond ook, met Witgoor - Zwarte Leeuw in aantocht, gepraat was over een akkoordje?
"Niks akkoordje. Witgoor ging voluit, wij ook. Het balbezit was misschien een ietsje meer Rijkevorsels gekleurd. Maar de kansen, die gingen nadrukkelijk naar de tegenpartij. Dat Witgoor er nogal lichtzinnig mee omsprong, konden wij niet helpen."
Roger Kemland zwaaide met het wierookvat richting Dessel. "Veel inzet, veel karaktersterkte. Witgoor toonde zich een taaie brok. Die bedenking zal ongetwijfeld nog vaker opduiken."

Uitblinkers


In de Rijkevorselse hoek verdienden en kregen enkele jongens een sterretje achter hun naam. Kurt Braspenninckx, Gert Jochems, Bart Wilmssen en Tom De Peuter behoorden tot de smaakmakers.
Vissers, bij de rust ingebracht als wissel voor De Weerdt, rendeerde niet kwaad. Het was Fonny die het inzenden trapte waaruit De Peuter de gelijkmaker filterde. Tom toen en ook later zo blij als een kermisvogel. "Mijn eerste doelpunt in competitieverband. Dat smaakt naar nog. Proberen binnen de kortste tijd werk van te maken."
Lille, zaterdag te gast in Rijkevorsel, weet meteen dat het met deze Tom De Peuter rekening zal moeten houden. Inmiddels blijft het uitkijken naar de terugkeer van Adriaensen en Henrard.
Idem voor Bolckmans. Maar Ben weet dat het nog niet voor morgen zal zijn. Een 4 op 6 staat Zwarte Leeuw toe te gewagen van een keurige start. Naarstig voortdoen is de boodschap.
Nu in het nieuws