"De bal wilde er niet in"

Print
Wezel
BR>BALEN - Wezel Sport heeft de goede lijn van de eerste speeldag niet kunnen doortrekken. De Balense club ging zondag met 3-1 verliezen op het veld van Bocholt. De euforische stemming na de 5-1 winst tegen Seraing sloeg meteen om, ook bij trainer Marcel Knevels.
"Verliezen is nooit fijn, maar dit was toch wel een bijzonder ongelukkige nederlaag. In de eerste helft kwamen we op achterstand na een blunder van onze doelman, die de bal door zijn handen liet glippen. Na de pauze hebben we ons goed herpakt en regende het kansen.
De bal wilde er gewoonweg niet in en dus zijn we steeds meer risico's gaan nemen. Zo speelden we achterin man op man en dan weet je, dat de tegenstander ook meer kansen krijgt. In de laatste 10 minuten gebeurde het dan, al kon Banica in de slotseconden nog milderen vanop de stip.
Ik wist dat dit een moeilijke verplaatsing zou worden, maar in feite viel daar iets te rapen. Dat zou ook gebeurd zijn, indien we niet zo'n ongelukkige doelpunten te slikken kregen.
Dat was een spijtige zaak voor Tim Segers, die achteraf ook in zak en as zat. Toch kan ik niet geheel ontevreden zijn, want iedereen heeft hard gewerkt en goed zijn best gedaan."
Nu in het nieuws