"Wij gaven twee doelpunten weg"

Verbroedering Meerhout

BR>

MEERHOUT -

Na de thuisnederlaag tegen AC Olen dreigt Meerhout in hetzelfde vaarwater terecht te komen als vorig seizoen. Verbroedering creëert voldoende kansen, maar de afwerking blijft achterwege.

Meteen na afloop beloofde voorzitter Gijsbrechts offensieve versterking. Die opkikker kon trainer Balette na afloop wel gebruiken. De anders zo praatvaardige Limburger had ditmaal wat bedenktijd nodig om te bekomen van deze nieuwe opdoffer.

"Thuis verliezen tegen Olen, dat komt hard aan", begon hij. "Al na drie minuten lopen wij achter de feiten aan. Wij geven twee doelpunten op een presenteerblaadje weg omdat wij ons gewoon laten voorbij lopen.

Voetballend waren wij zeker niet de mindere van Olen. Als wij onze kansen benutten, scoren wij ook vier doelpunten. In de hele tweede helft heeft Olen buiten dat doelpunt geen enkele kans meer gehad. Maar ik moet het proces van de tegenstander niet maken.

Na de rust heeft de groep toch nog een vuist gemaakt en dat is zeker positief. Opnieuw kenden we pech bij de afwerking. Foets mist duidelijk steun, maar dat is zeker geen bewuste keuze. Ik hoop dat Bastiaensen kan terugkeren. We zitten in de hoek waar de klappen vallen."

Meerhout moest de partij trouwens met tien volmaken. Toen Cypers uitviel, waren de vervangers opgebruikt. Meteen na afloop trokken Cypers en Hannes op doktersbezoek. Ook Beyns, Van Geel en De Keukeleere zijn nog niet aan spelen toe.

Nu in het nieuws