"Een goede middenmoter worden"

Print
AC Olen
BR>OLEN - AC Olen pakte op bezoek bij Meerhout zijn tweede opeenvolgende overwinning. "We wisten vooraf dat Meerhout achteraan op één lijn speelt en daar hebben we handig gebruik van gemaakt om via onze snelle mannen Yves Leysen, Nick Meeus en Kris De Backer om de klus af te maken", verduidelijkte hulptrainer Wim De Ceuster.
"Zoals verwacht kregen we een hoop kansen waarvan we er vier verzilverden. Yves Leysen gaf de Meerhoutse aanvallers een lesje in efficiëntie. De gewezen topschutter van OG Vorselaar zette zijn reputatie nog maar eens in de verf met drie knappe doelpunten. Yves is een geweldige versterking voor onze club. Cijfers liegen er niet om: in amper twee wedstrijden prikte hij er reeds vijf tegen de netten.
Collectief hebben we een sterke prestatie neergezet. Naast doelpuntenmaker Leysen speelde Kris De Backer een degelijke partij. Kris was extra-gemotiveerd tegen zijn gewezen ploeg. Hij was heel dicht bij een doelpunt, maar doelman Emmers en de lat stonden in de weg.
De cijfers zijn misschien lichtjes overdreven, maar de zege was verdiend. Twee derby's brachten tot nog toe de volle buit op. Als nieuwkomer staat Olen alleen nog met Bocholt met het maximum aan de leiding. AC is gewapend om een goede middenmoter te worden en wie weet om een periodetitel mee te pikken."
Nu in het nieuws