"We werden bestolen"

Print
Hoogstraten VV
BR>HOOGSTRATEN - Eddy Van De Ven verkeerde niet in alle staten toen hij het grieventrommeltje roerde. Het werd een rustige, serene terugblik, evenwel boordevol striemende verwijten aan het adres van scheidsrechter Huet.
"Het is nooit prettig op de valreep een gelijkspel in rook te zien opgaan. Een puntendeling die nota bene volledig gerechtvaardigd was. Want Hoogstraten had zich de evenknie getoond van Racing Gent. Geen geringe verdienste. Tot dan het nummertje van die komediant, Kabemba naar ik vernam, Huet inspireerde tot een groteske beslissing."
Omringd door drie verdedigers, kansloos, koos Kabemba voor een stukje theater. "Kost ons een punt en tevens de spelers een hap in hun portemonnee. Nee, dit kon niet meer door de beugel."
Na die veelbesproken, maar helaas beslissende strafschop kwam er nauwelijks nog meer dan een aftrap. Nogal logisch natuurlijk dat aan HVV-kant de temperatuur het kookpunt bereikte.
Later op de avond werd bij voorkeur op de eerste plaats naar het positieve gekeken. Degelijke prestatie, Heijstek (werkte een 1-0 achterstand weg) terug van weggeweest, Palmers conditioneel al een trapje hoger. Er viel inderdaad wat positiefs te rapen. Maar toch, de wrange nasmaak wou niet wijken.
Nu in het nieuws