Prachtdoelpunt van Milosevic

Print
Liga-invallers
BR>KVC Westerlo
WESTERLO - Onuitgegeven ploeg met nogal wat A-spelers die nood hadden aan wedstrijdritme. We denken aan Schaessens (volgend weekend geschorst), Ba, De Coninck, Pelic en Milosevic (allen terug uit blessure). Porte speelde te weinig wedstrijdminuten en mocht nu driekwart-wedstrijd aan de slag. Beckers en Willemsen vervolledigden het lange rijtje. Stevig geheel dus, maar toch moest de jonge Vercammen, die andermaal het vertrouwen kreeg van Erwin Vandenbergh, in de 12de minuut al een 0-1 ophalen. Milosevic verhoogde met een uniek afstandsschot. Westerlo begon opgeladen aan de tweede helft. Pelic en Beckers bezegelden het overwicht. Toen ook Ken Thijs nog scoorde, lag de 5-1 vast. Willemsen liep met wat naïef duwwerk na een fout op De Coninck nog overbodig rood op.

Rode kaart voor Melis


Dessel Sport
DESSEL - De Desselse invallers, twee kwart van de wedstrijd met tien, moesten met 1-3 het onderspit delven tegen een uitgekookt Kapellen. Dat leidde bij de rust met 0-1, ondanks drie doelpuntrijpe kansen voor Christina en tweemaal Bursac. Tot overmaat van ramp kreeg Melis al na een goed halfuur rood voor een vermeende elleboogstoot. Kort na de pauze maakte Slegers gelijk, maar Kapellen liep onmiddellijk opnieuw uit. Een kwartier voor tijd werd het zelfs 1-3. Nadien besloot invaller Van de Reyd nog op de lat en had nieuwkomer Lunenburg bijna succes met een bom van een vrijschop.

Nederlaag ondanks resem testers


Verbroedering Geel
GEEL - "De zoektocht naar een veelbelovende en onmiddellijk inzetbare spits blijft aanhouden", aldus ploegafgevaardigde Kris Hofkens. "Vandaar trok Verbroedering naar Standard met drie testers: middenvelder Diara (Mali) en twee spitsen uit het voormalige Joegoslavië: Stoiljokovic en Rancovic. Dat het geen makkie zou worden tegen een gereputeerd Standard met kleppers als doelman Habran, belofteninternationaal Remacle en de onvolprezen Dias lag voor de hand. Nochtans was Geel niet onder de indruk. Spoedig bleek dat de uitslag van de partij zou bepaald worden door het verzilveren van de kansen. Op pas van Novcic zorgde tester Rancovic voor een billijke 1-1 ruststand. Standard voerde na de rust de forcing en werkte efficiënter af en won verdiend met 3-1.
Nu in het nieuws