Miniemen A van Sint-Dimpna halen zwaar uit

Jeugdsprokkels
BR>GEEL - De gewestelijke knapen van Geel (foto) wonnen ondanks een vroege opdoffer het pleit op Netegalm met 2-4. Kenny Van den Heuvel, Vincent Bleys, Jan Luyten en Sam Tuerlinckx schoten met scherp.
De provinciale preminiemen van Dessel Sport wonnen in Vosselaar met 2-4. In de eerste helft zorgden Dieter Cools en Bart Mermans voor een riante 0-3 voorsprong. Na de hervatting kwam Vosselaar terug tot 2-3, maar in de slotfase legde Dieter Cools de eindstand vast.
De gewestelijke scholieren van Wezel speelden 2-2 gelijk tegen Oevel. In een gelijkopgaande partij bracht Jimmy Joos de Balense club twee keer op voorsprong. In de slotseconden maakte Oevel nog gelijk.
De gewestelijke miniemen B van SV Mol gaven in de eerste helft een riante 0-3 voorsprong uit handen op het veld van Sint-Dimpna. In de tweede helft werden nog heel wat kansen gemist, waardoor het 3-3 bleef.
Bij Zammel haalden de duiveltjes A het makkelijk van Excelsior Vorst met 6-2. Dimitri Fonteyn (3), Toon Douwen (2) en Rob Mannaerts zorgden voor deze mooie zege.
De miniemen van Punt haalden het vlot op het veld van Olmen met 0-16. Bram Vangenechten werd topschutter met drie doelpunten.
Bij Sint-Dimpna wonnen de miniemen A vlot op het veld van Tongerlo met 1-8.
De miniemen B van KFC Mol behaalden een moeizame maar verdiende 1-3 overwinning bij Berg en Dal. Margino Luyten was met drie doelpunten de afwerker van dienst.
De B-preminiemen van Merksplas trokken aan het korste eind op het veld van Zoersel (2-0).
De miniemen van Oud-Turnhout haalden de volle buit weg op het veld van Mol Sport (0-4). Fissette bracht Oud-Turnhout voor de rust op voorsprong. In het laatste kwartier zorgden Gijsen, Fissette en opnieuw Gijsen nog voor een afgetekende zege.
De preminiemen van Dosko hielden doeltjeskermis en tekenden tegen Zwarte Leeuw voor dubbele cijfers. Art Vermeer (5), Roy Janssen (2), Nick Dufraing (2), Teun Laurijssen en Thijs Bastijns, die nog aan de slag is bij de duiveltjes, tekenden voor de hoge score.
Nu in het nieuws