Knapen van Netegalm scoren veertien keer

Jeugdsprokkels
BR>LILLE - De scholieren van Lille hadden weinig moeite om White Star opzij te zetten. Kristof Van Echelpoel, Didier Van Rompaey en Filip Van den Broeck scoorden in het Turnhoutse de Lilse doelpunten.
Een mooie zege voor de provinciale miniemen van Meerhout tegen Wezel: 6-2. De partij begon nochtans slecht voor de thuisploeg met twee Wezelse treffers. De reactie van Meerhout was ook niet mis met doelpunten van Vangenechten, Macquoy, Convalle (2), Delarbre en Van Nuffelen.
Bij de juniores van Blauberg haalde Kevin Schroven tweemaal een achterstand op. Zo werd het tegen Ramsel in de slotminuut nog 2-2.
De meisjes van Hoogstraten (knapen) knalden Sint-Lenaarts aan diggelen. Caroline, Laura, Karen (3), Ruth en Gitte scoorden zeven keer. Sint-Lenaarts milderde twee keer. Bij de rust stond het al 5-0.
De provinciale miniemen van Zwarte Leeuw onderstreepten het succes van de openingsdag met een fraaie 1-5. Merksplas werd ter plaatse gelaten. Dennis Rosiers (2), Maarten Adriaensen, Gert Van Tendeloo en Lode Vissers illustreerden de kwaliteiten van de Rijkevorselse miniemenlichting.
De miniemen B van Veerle stuurden Oosthoven met 5-0 de laan uit. Steven Verhaert (2), Pieter Cools en Nick Vandesande trapten voor rust een comfortabele 4-0 tegen de netten. Bij een tegenstoot maakte Sven Raeymaekers de klus af.
De duiveltjes A van Alberta presenteerden Tongerlo een zware 13-6 rekening. Michiels Slaets (5), Jochen Kerckhofs (6) en Ben Dams (2) tekenden voor de dubbele cijfers.
De juniores van Weelde volgden met succes de raad van coach Verheyen op en gingen met 2-6 winnen bij Vrij Arendonk. Maarten Janssens (4) en Geert Van den Broeck (2) maakten het verschil.
De knapen van Netegalm (foto) pakten buur Alberta in met een indrukwekkende 14-0. Topschutter Jef Van Beylen (8), Pieter Hannes (4), Rob Pauwels en Guy Peeters stonden in de schiettent.
De miniemen van Punt maakten met 0-16 brandhout van Olmen. Bram Van Genechten, Stef Mertens, Jan Vansweefelt, Yves Daems, Johan Van Hout, Nick Michiels en Daan Drijkoningen namen het het leeuwendeel van de monterscore voor hun rekening.
De preminiemen van Larum haalden het van Heultje met 3-0. Wim Van der Auwera, Wouters Ooms en Kevin Greven bezegelden het lot van de bezoekers.
Nu in het nieuws