"Sommige jongens moeten leren zwijgen"

Print
OG Vorselaar
BR>VORSELAAR - "Als we één les moeten trekken uit de verloren wedstrijd in Wilrijk, dan is het dat op dit niveau elke fout genadeloos wordt afgestraft.
En dat sommige jongens zich tijdens de match beter wat meer op het voetbal concentreren in plaats van doorlopend te reclameren. De scheidsrechter heeft vanaf het begin serieus in ons nadeel gefloten, dat is waar, maar Wilrijk heeft toch maar handig gebruik gemaakt van ons gezever.
Vorselaar slikte, of beter nog vroeg de ene gele kaart na de andere. Eén voor één vermijdbare kaarten. Op dat vlak heeft Vorselaar blijkbaar nog veel te leren: meer zwijgen, meer spelen", blikte trainer Lucien Olieslagers terug op de eerste nederlaag van het seizoen.
Toch had de gewezen Gouden Schoen weinig reden om - de hele wedstrijd in acht genomen - lelijk ontgoocheld te zijn. Kwam OGV er in de eerste helft nauwelijks aan te pas, dan lieten Abeels en kornuiten de thuisploeg na de pauze alle hoeken van het veld zien.
"De tweede helft was gewoon prachtig. Wilrijk kwam er totaal niet meer uit. Alleen spijtig dat de aansluitingstreffer van Jean zo laat viel. Eén punt zat er vast en zeker in, want de gelijkmaker van Stefan Mariën ketste tegen de onderkant van de lat en een doelpunt werd zonder reden afgekeurd", aldus nog de Vorselaarse coach.
Nu in het nieuws