Festijn van gemiste kansen

Print
Bornem
BR>BORNEM - Na een wedstrijd met aan beide kanten een karrenvracht vol kansen die meestal de nek werden omgewrongen, kwam Bornem uiteindelijk toch als overwinnaar uit de bus. "Verdiend", zo bleef trainer Jean-Pierre Haverhals het zien. Hij ging niet akkoord met onze visie dat aan de rust eerder Lebbeke een voorsprong verdiende.
"Dan vergeet je de lob van Gunther De Backer die beter alleen was doorgegaan en het getreuzel van Steve Van Tongelen die een doelpunt aan de voet had. Nee, een 6-4 had ook gekund maar ik blijf de overwinning verdiend vinden, zeker als je ziet hoe wij in de slotfase nog enkele malen alleen voor de doelman opdoken en ook die kansen lieten liggen en hoe Van Tongelen tegen de lat pegelde."
Feit is alleszins dat de Bornemse verdediging aan SK Lebbeke een zware kluif had en vooral de eerste helft en kort na de rust alle kleuren van de regenboog zag. "Van Lebbeke wist ik dat het een stevige ploeg is en wij hebben die niet onderschat. Maar toch één excuus voor onze verdediging. Libero James Van Vaerenbergh kreeg al snel een stoot in de ribbenkast en speelde constant onder ademnood. Ik heb hem uiteindelijk moeten vervangen want hij kon onmogelijk het normale peil halen. James liet ondertussen al een echografie nemen."
Onthouden we dus de positieve punten en dan vooral de schitterende spetter waarmee Patrick Wouters zijn ploeg de zege bezorgde. Een knal waarmee hij alle frustratie wegveegde.
Nu in het nieuws