Putse KC laat kansen onbenut

Print
Korfbal
BR>Hoboken 2000 - Putse KC 11-9. Putse nam een sterke start en verwierf al vlug een 0-2 voorsprong. Maar plots luwde de aanvalsdrift en sloeg Hoboken keihard terug zodat het bij de rust al 5-3 stond. PKC herpakte zich, domineerde maar faalde bij de afwerking. Bij 7-7 laaide de hoop nochtans even op maar opnieuw bleven enkele mooie kansen onbenut waarvan de thuisploeg profiteerde om voorgoed uit te lopen. Voor Putse scoorden Chris Geeraerts (2), Christoph Vervloesem (2), Nadine Wuyts (2), Ilse Vermeulen, Ilse Fransen en Ann Geens.
Kontich-Piepel Willebroek 17-3. Tweede opeenvolgende zware nederlaag voor debutant Piepel Willebroek. Toch tilt voorzitter Eric De Maeyer niet zwaar aan dit verlies. "We zitten nog maar in een pril beginstadium. We hebben nog geen greintje ervaring. We zullen nog een tijd lang leergeld betalen. Maar we spelen in competitie en dat is voor ons belangrijk. Eerst leren gaan en dan pas lopen."
De Willebroekse eer werd gered door Davy Verschaeren (2) en Jessica Publi.
Deurne-Joki Itegem 8-2. Nederlaag voor Joki met ongewoon zware cijfers. Twintig minuten ver stond het nog altijd 0-0 en wist Itegem zich de beste kansen te creëren. Maar andermaal liep het mank bij de afwerking. Deurne toonde zich zoveel efficiënter en wist nog voor de rust tot 5-0 uit te lopen. Er restte Joki in de tweede helft niets anders dan de eer te redden en dat gebeurde langs Davy Verstrepen (uit strafworp) en Bert Vanhorebeek. Hilde Ceulemans en Kurt Van de Bosch waren nog steeds niet van de partij.
Nu in het nieuws