spee maav C6

Print
Gewestelijke preminiemen
BR>

FC Eksaarde 0


FC Daknam 3


LOKEREN - In dit Lokers derby vonden beide teams maar moeizaam hun draai. Pas op het einde van de eerste helft zorgden de bezoekers voor enkele hete standjes voor doel. Doelman Mathias Braeckman zat er telkens met een handje tussen, maar moest zich op een poging van Aaron Van Hoecke toch gewonnen geven.
Ook na de rust voerden de gasten de toon aan. Van Nieuwenhuyse zag een schot terugkaatsen van de paal. Op aangeven van Cardon verdubbelde Jeremy De Caluwé dan toch de score. Het middenveld van Daknam loste nu even de gaspedaal, waardoor de thuisploeg wat verder kon oprukken. Tot echte kansen leidde dat niet. In de slotminuut maakte Kristof Laureys er nog 0-3 van nadat De Caluwé eerst nog de sterkte van het doelkader had getest.
FC EKSAARDE: Mathias Braeckman, Ruben Bauwens, Ruben De Fré, Hans D'Hont, Jan Hillaert, Davy Ongena, Davy Quintelier, Thierry Roels, Kevin Van Damme, Wouter Van De Putte, Sander D'Hont, Koen Roels, Aaron Baeten.
FC DAKNAM: Robin Lambrechts, Jeroen Van Nieuwenhuyse, Jeremy De Caluwé, Aaron Van Hoecke, Stijn De Wilde, Keith Cardon, Cedric De Brauwer, Kevin Beirens, Kristof Laureys, Kristof De Vijlder, Jeffrey Huyghe, Wesley Coussens, Diego Baeyens, Angelo Coppieters, Edward Verougstraete.
Doelpunten: 22' Aaron Van Hoecke 0-1, 39' Jeremy De Caluwé 0-2, 50' Kristof Laureys 0-3.
Nu in het nieuws