Geditrof wint thuismatch

Print
Zaalvoetbal
BR>WAASMUNSTER - Na de enigszins valse start vorige week - toen Montserrat bij een 1-2 achterstand weigerde verder te spelen - won Geditrof Waasmunster de eerste thuiswedstrijd.
"Algemeen wordt verondersteld dat Montserrat in de eerste wedstrijd een 0-5 nederlaag zal aangesmeerd krijgen, zodat wij van een geslaagde start kunnen spreken", stelt Franky Colman.
"De partij tegen Moeskroen was hoe dan ook onze eerste volledige match en dus ook de enige betrouwbare waardemeter in deze competitie. Die wordt moeilijk, want we ontmoeten veel onbekenden en bovendien wordt komend seizoen zowat de helft van de ploegen naar derde verwezen. We moeten dus bij de eerste acht finishen."
"Dat is niet gemakkelijk in een competitie met twee snelheden. Je hebt de ploegen die uit eerste nationale degradeerden en zo snel mogelijk opnieuw omhoog willen. Daarnaast zijn er de ploegen uit het Antwerpse. Dat zijn ook ploegen die op geen frank kijken. Met dat soort vlees in de kuip is het voor een ploeg als Waasmunster - waar niemand wordt betaald - bijzonder moeilijk. Gelukkig hebben wij onze goede geest mee. Het is daardoor dat Claude Rousseau terugkwam. Ook Davy Willaert heeft zich om die reden bij ons komen aanbieden. De eerste wedstrijden heeft hij sportief bewezen een serieuze aanwinst te zijn."
Nu in het nieuws