spee maav C4

Print
Gewestelijke duiveltjes
BR>

Bazel 15


JV Kruibeke 0


BAZEL - Een strijdlustig en knap combinerend Bazel greep in deze burenstrijd Kruibeke al onmiddellijk bij de keel met een doelpunt van Lars Claessens in de eerste minuut. Meteen het sein voor de start van een opmerkelijk Bazel-overwicht. Halfweg leidde de thuisploeg met 8-0 en ook na de koffie bleef de demonstratie duren.
"Op de openingsspeeldag wonnen we met 2-3 bij Sint-Niklaas. Vorige week blikten we Nieuwkerken in met 22-0. Tegen Kruibeke haalden we opnieuw zeer vlot de dubbele cijfers. Dat zijn zaken die deugd doen", zegt Freddy Van Britsom.
De Bazel-trainer bereidt zijn groep achtjarigen momenteel voor op een buitenlands uistapje. "Op dertien mei willen we ofwel in München (Bayern) ofwel in Eindhoven (PSV) aan de aftrap staan van een jeugdtornooi. Vooraleer het zover is moeten de jongens nog wel wat zaad in het bakje brengen. Dit gaan we, gesteund door de ouders en de leden van het jeugdbestuur, trachten te verwezenlijken via een actie op de jaarmarkt. Dertien mei moet voor die jongens een onvergetelijke dag worden."
EENDRACHT BAZEL: Koen Verbeke, Yannick Van Der Meiren, Kenny Verbruggen, Eros Mariman, Joris De Paep, Lars Claessens, Davy De Cock, Stefan Van Eyck, Marissa Van Eyck, Sven Maris.
JV KRUIBEKE: Kenzo Liessens, Toon Deyaert, Mathias De Staelen, Bart Lesken, Jimmy Potitaih, Nick Heuten, Jonas Nielandt, Nick Laureys, Yves Verhofstede, Stef Verhofstede.
Doelpunten: 1' Lars Claessens 1-0, 3' Stefan Van Eyck 2-0, 6' Lars Claessens 3-0, 7' Kenny Verbruggen 4-0, 11' Lars Claessens 5-0, 14' Stefan Van Eyck 6-0, 15' Stefan Van Eyck 7-0, 19' Lars Claessens 8-0, 23' Eros Mariman 9-0, 27' Lars Claessens 10-0, 31' Stefan Van Eyck 11-0, 32' Lars Claessens 12-0, 36' Stefan Van Eyck 13-0, 38' Yannick Van der Meiren 14-0, 39' Stefan Van Eyck 15-0.

Nu in het nieuws