"Dit bewijst mijn gelijk"

Print
LUIK - Dirk Medved kan een grijns nauwelijks onderdrukken als hem naar een reactie op de Standard-chaos wordt gevraagd. "Ik heb altijd gezegd dat dit niet kon blijven duren. Al vraag ik mij wel af of ze met de Mpenza's nu hetzelfde zullen doen als met mij en Hellers."
BR>Net als Hellers vorige week werd Medved enige tijd geleden op staande voet ontslagen door Standard nadat hij zich in een interview kritisch had uitgelaten over het clubbeleid. Een ontslag dat de gewezen international eerstdaags voor de rechtbank zal aankaarten. "Wat nu gebeurt, bewijst dat ik het bij het rechte eind had. Standard is een stuurloze club geworden. Zowel op sportief als beleidsmatig vlak is het daar één grote soep. Het bestuur zelf heeft alleszins niets meer te zeggen. Het is duidelijk dat bepaalde individuën buiten het bestuur de club hebben overgenomen. Met alle gevolgen vandien. Liever dan te denken aan de sportieve prestaties van de club, kijken ze naar hun persoonlijke belangen."
"Of het ontslag van Ivic onvermijdelijk wordt? Pfff, eerlijk gezegd is dat het minste van mijn zorgen. Ik blijf er alleen bij dat ook hij wetens en willens niet altijd voor de beste ploeg koos. Ik kan dus heel goed begrijpen dat de spelers daar tegen in opstand komen. Verder doet het mij vooral plezier dat het bij Standard blijkbaar niet langer ieder voor zich is. De spelers zijn nu tenminste solidair. Dat was vaak anders."
Nu in het nieuws