Handig Mol maakt Wuustwezel af op counter

Print

Wuustwezel 2

BR>

SV Mol 4


WUUSTWEZEL - Mol startte stevig en goed georganiseerd. Het was agressiever in de duels en veel sneller in de combinaties. Wuustwezel begon laks, erg zenuwachtig en had heel wat tussenstations nodig om in de buurt van Mertens te geraken.
Wuustwezel-doelman Simons zat nooit in de match, straalde geen persoonlijkheid uit en moest zich na 25 minuten een eerste keer gewonnen geven. Veel kansen dwongen de bezoekers niet af, maar hun opportunisme was koel en efficiënt.
Tijdens de laatste 20 minuten van de eerste periode voerde de thuisploeg de forcing, dwong verschillende kansen af, maar had niet altijd meeval. De vrijstaande Van Soom had in de 24ste wel moeten scoren, maar hij besloot te zwak op Mertens. Van Dijnsen trof de lat en Mertens kwam Errijgers gepast tegemoet.
De tweede periode werd gekenmerkt door het gedwongen eenrichtingsvoetbal van Wuustwezel op het Molse doel. De bezoekers groeven zich nochtans niet in en speculeerden, geschraagd door een goede organisatie in elk compartiment, op de counter. Een onderdeel dat ze perfect en efficiënt beheersten.
Mark Janssens bracht Van Den Muysenbergh nog in en zag zijn poulains twee keer op gelijke hoogte klimmen. Voor Mol niet meteen het sein om zich helemaal in te graven, wel om efficiënt terug te slaan. Da Costa en Stevens waren in de slotfase de efficiënte opportunisten.
Scheidsrechter: Gerry Saenen.
Toeschouwers: 242.
WUUSTWEZEL: Simons, Errijgers, Pacquée, Van Dijnsen, Colman, Vanderheyden, Paepen, Kossih, Van Soom, Kustermans (53' Van Den Muysenbergh), Smet.
MOL: Mertens F., Vanherck, Stokmans, De Wit, Geerits, Verheyen (63' Da Costa), Schoofs, Yavus I. (77' Claes), Stevens, Yavus R., Nijs.
Doelpunten: 25' Stokmans 0-1, 55' Van Dijnsen 1-1 (strafschop), 64' Yavis R. 1-2, 70' Errijgers 2-2, 81' Stevens 2-3, 89' Da Costa 2-4.
Gele kaarten: Geerits, Yavus R., Van Dijnsen, Van Soom.

.

Nu in het nieuws