Derde (Copy) (Copy)

Derde A

BR>

Sint-Anneke 4

FC Merksem 0

FC Merksem kwam voor de rust voetballend het best voor de dag. Sint-Anneke dwong toch enkele kansen af. In het begin van de tweede helft kopte Johny Schrauwen een vrije trap van Pascal Van Camp binnen. Nadat Pascal De Mey de voorsprong had verdubbeld, gingen de kopjes bij FC Merksem naar beneden.

Doelpunten:

48' Schrauwen 1-0, 66' De Mey 2-0, 80' Maes 3-0, 87' Turneer 4-0.

Broechem 1

Schilde SK 0

Een gretig Schilde zorgde in de eerste helft niet echt voor gevaar. Halverwege de tweede helft kon Luc Obbers zijn ploeg met een ver schot op voorsprong brengen. Raf Vercammen, Jo Anthonissen en Pieter Vets misten andere mogelijkheden. Broechem kreeg het op het einde nog even benauwd nadat Kurt Verhoeven een tweede gele kaart had geïncasseerd.

Doelpunten:

65' Obbers 1-0.

's Gravenwezel 2

Luchtbalboys 1

In deze pittige wedstrijd creëerden beide ploegen heel wat kansen. Moh Boujouh opende na wat geharrewar voor doel de score voor de thuisploeg. De tweede helft was een kwartier oud toen Jean Cools de gelijkmaker scoorde. Een voorzet van Yves Nawesi belandde tot bij Mario Van Der Stappen die het winnende doelpunt scoorde.

Doelpunten:

40' Boujouh 1-0, 60' Cools 1-1, 80' Van Der Stappen 2-1.

Merksem SC 3

Pulle 0

Een grondscherend schot van Wim Boiy was goed voor de verdiende openingstreffer. Het eenrichtingsvoetbal leverde nog voor de pauze een tweede doelpunt op. Tim Van Damme rondde een persoonlijke actie succesvol af. Op voorzet van Davy Van Den Borre legde Mario Franssens de eindcijfers vast.

Doelpunten:

38' Boiy 1-0, 44' Van Damme 2-0, 78' Van Der Stappen 3-0.

Oude God 0

Ekeren FC 4

Tegen een sneller en technisch beter Ekeren FC kon een fel verzwakt Oude God weinig beginnen. Steve Van Staen en Don Van Geldere legden in de eerste helft de basis voor de overwinning. Tommy Jacquet dikte na de rust verder aan. Oude God moest verder met tien spelers en Giullo Baldassare knikte nummer vier binnen.

Doelpunten:

20' Van Staen 0-1, 30' Van Geldere 0-2, 53' Jacquet 0-3, 70' Baldassare 0-4.

Berendrecht 5

Zoersel 3

Berendrecht en Zoersel speelden een wedstrijd met een doelpuntenverloop uit de oude doos. De bezoekers begonnen prima aan de partij met twee doelpunten. Twee harde schoten van Danny Marijnissen brachten Berendrecht langszij. Zoersel kwam na de rust opnieuw voor, maar Tim Gijs en Thierry De Maeyer bezorgden Berendrecht de overwinning.

Doelpunten:

3' 0-1, 5' 0-2, 25' Marijnissen 1-2, 29' Marijnissen 2-2, 46' 2-3, 60' Gijs 3-3, 72' Gijs 4-3, 81' De Maeyer 5-3.

Oelegem 2

Halle 2

Walter Verstraeten tikte de terechte Halse openingstreffer tegen de netten. Een collectieve aanval werd door Gert Embrechts omgezet in de gelijkmaker. Oelegem ging door op zijn elan en zag hoe een voorzet van Jo Backx door Chris Wijns in doel werd verlengd. Een afgeweken vrijschop van Dave Troonbeeckx zorgde voor de juiste uitslag.

Doelpunten:

35' Verstraeten 0-1, 48' Embrechts 1-1, 58' Wijns 2-1, 83' Troonbeeckx 2-2.

Pulderbos 3

Borsbeek 1

Op hoekschop kon Re Luypaers de bezoekers op voorsprong brengen. Tien minuten later herstelde Raf Vercammen het evenwicht. Een voorzet van dezelfde Raf Vercammen werd door Chris Van Luyten in doel verwerkt. De doelman van Pulderbos, Werner Geluykens hield zijn ploeg meermaals recht. Kevin Geentjens zette de kroon op het werk.

Doelpunten:

25' Luypaers 0-1, 35' Vercammen 1-1, 43' Van Luyten 2-1, 90' Geentjens 3-1.

Nu in het nieuws