Derde (Copy) (Copy)

Derde C
BR>

Dosko 0


Loenhout 3


Weinig samenhang bij de thuisploeg die constant achter de feiten aanliep. Loenhout nam het heft stevig in handen en dicteerde voortdurend de wet. Ook na de herneming bleven de bezoekers het hoge woord voeren en trokken Vermeiren en Cox het goede spoor.
Doelpunten: 18' Vermeiren 0-1, 55' Vermeiren 0-2, 60' Cox 0-3.

Flandria 2


Tielen 1


De thuisploeg toonde zich in alle onderdelen de betere ploeg, maar keek toch na een afgeweken schot van Lasters tegen een achterstand op. Flandria, snediger en gevaarlijker, kreeg na de rust loon naar werken en trok via doelpunten van Geerts en Habraken het laken naar zich toe.
Doelpunten: 42' Gert Lasters 0-1, 72' Geerts 1-1, 80' Habraken 2-1.

Meerle 2


Putte 0


Weinig opwindende eerste helft waarin de thuisploeg de beste kansen voor haar rekening nam. Toch was het wachten tot na de rust alvorens Van Bavel de openingstreffer lukte. Putte had duidelijk te weinig inhoud in huis om terug te slaan en dat bood de betere thuisploeg de gelegenheid om de score te verdubbelen.
Doelpunten: 63' Van Bavel 1-0, 87' Van Bavel 2-0.

White Star 1


Maria-Ter-Heide 3


Veelbelovende start van de thuisploeg die via een vroeg doelpunt van Goris op voorsprong klommen. De reactie van de bezoekers was gevat en Van Tricht, Van Aken en Mertens wisten de aanvallende initiatieven te verzilveren. Van De Plas miste via een strafschop de kans op de aansluitingstreffer.
Doelpunten: 10' Goris 1-0, 18' Van Tricht 1-1, 21' Van Aken 1-2, 85' Mertens 1-3.

Wildert 2


Ol.Essen 0


De doelman Frank Luyckx werd na een kwartier van het veld gestuurd omdat hij een doorgebroken speler foutief had gestopt. De bijhorende strafschop werd omgezet door Kim Beyers. Wildert zette de wedstrijd naar zijn hand, maar moest lang wachten op een tweede doelpunt. Reservedoelman Eddy Veraart werd toch nog verschalkt door Johan Duchateau.
Doelpunten: 17' Beyers 1-0, 75' Duchateau 2-0.

Exc.Essen 3


Minderhout 1


Op voorzet van Gunther Hoppenbrouwers opende Erwin Mies al na vijf minuten de score in het voordeel van Exc.Essen. Beide spelers bleven de wedstrijd bepalen. Koen Lenaerts scoorde de gelijkmaker. Een solo van Gunther Hoppenbrouwers werkte hij beheerst af. Minderhout liet enkele kansen liggen, en Erwin Mies klaarde de klus voor Exc.Essen.
Doelpunten: 5' Mies 1-0, 15' Lenaerts 1-1, 33' Hoppenbrouwers 2-1, 85' Mies 3-1.

Westmalle 2


Sint-Job 2


De bezoekers gingen het best van start, en konden gaan rusten met een 0-1 tussenstand. Halverwege de tweede periode zag het er slecht uit voor Westmalle, want Sint-Job bouwde de voorsprong verder uit. Steve Adriaensen knalde vanop de strafschopstip de aansluitingstreffer binnen en Bart Hens sleepte in de slotfase een punt uit de brand.
Doelpunten: 20' Bossijns 0-1, 70' Bossijns 0-2, 85' Adriaensen 1-2, 87' Hens 2-2.

Mariaburg 4


Vosselaar 2


Een Vosselaarse voorzet vanop rechts werd door Kurt Vangael binnengeduwd. Mariaburg ontwikkelde druk en scoorde verdiend tegen. Na de pauze kwam de thuisploeg helemaal uit de verf, met knappe doelpunten van Dave Van Den Brande en Tom Dalle, die goed werd bediend door Werner Franck en Mike Jochems.
Doelpunten: 30' Vangael 0-1, 38' Jochems 1-1, 52' Van Den Brande 2-1, 75' Dalle 3-1, 85' Dalle 4-1, 89' Van Distelbergen 4-2.

.

Nu in het nieuws