Tweede A (Copy)

Tweede A
BR>

Tubantia 1


Ternesse 1


Aan de rust was de score nog blank. Tubantia was toonaangevend, maar gebruikte de kansen niet. Daardoor werd het wachten tot een kwartier voor tijd eer het eerste doelpunt viel. Een eindoffensief, of wat er moest voor doorgaan toch, bezorgde Ternesse nog de gevleide gelijkmaker.
Doelpunten: 75' Yaramis 1-0, 79' Van Camp 1-1.

Wijnegem 5


Mariekerke 1


In een gelijkopgaande open partij hielden beide ploegen mekaar de eerste helft netjes in evenwicht, ook op het scorebord. Qua veldspel lag Mariekerke de tweede helft niet veel onder. Het kreeg wel een lesje van de thuisploeg in efficiëntie.
Doelpunten: 12' De Visser 0-1, 25' Wallaert 1-1, 54' De Peuter 2-1, 74' Wallaert 3-1, 81' Wallaert 4-1, 86' Delafontaine 5-1.

Heikant 2


Katelijne 0


Negentig minuten lang domineerde Heikant. De ballen op paal en lat of de gemiste kansen waren niet te tellen. Ook al was het vroeg op voorsprong gekomen toen Van Laere een voorzet vanop rechts intikte, het bleef bibberen tot de slotminuut. Pas dan nam Rohart met een tweede goal de twijfels weg.
Doelpunten: 9' Van Laere 1-0, 90' Rohart 2-0.
Rode kaarten: 38' Liekens (Katelijne), 83' Henderijckx (Heikant).

Wavria 3


Hove 3


Na een eerste helft met haast geen kansen, bood de tweede meer spektakel. Wavria domineerde en maakte drie doelpunten. Het liep na het eerste al op een counter en zag ook de 3-1 weer herleid worden tot 3-2. In de slotminuut speelde Lameire dan terug op zijn doelman die over de bal trapte: een verrassende own-goal en weg zege.
Doelpunten:46' Costermans 1-0, 5' De Looze 1-1, 60' Vergauwen 2-1, 75' Van de Moer 3-1, 76' Heirman 3-2, 90' Lameire 3-3 (own-goal).

Schriek 0


Aartselaar 2


Een zwak Schriek kon enkel in de eerste helft wat dreigen via Pelgrims die enkele kleine kansen niet kon benutten. Nog voor de rust schoot Leyssen op vrijschop Aartselaar op voorsprong en in de tweede helft domineerden de bezoekers volledig. Van de Putte legde op het uur de eindstand vast.
Doelpunten: 20' Leyssen 0-1, 66' Van de Putte 0-2.

Beerzel 1


Bonheiden 0


Beerzel moest bibbergeld betalen tot de slotminuut, ook al domineerde het de hele partij. Het miste evenwel kansen bij de vlet en zelfs een strafschop, net voor de rust, kon Bogaerts niet inschieten. Gelukkig had even voordien Saliën wel gescoord en dat volstond tegen een zwak Bonheiden.
Doelpunten: 42' Saliën 1-0.

Rupel Boom 4


Nieuwendijk 1


Rupel Boom domineerde de eerste helft volledig en liep vrij vlot uit tot drie - nul, zij het dat het daarbij de medewerking kreeg van een Nieuwendijkse verdediger voor het eerste doelpunt. Van de Weerd met een hakje eerst en met een strafschop nadien dreef de score op. Na de rust verwaterde de match.
Doelpunten: 5' 1-0 (own-goal), 15' Van de Weerd 2-0, 31' Van de Weerd 3-0 (strafschop), 70' Belkhiri 3-1, 89' Beeckmans 4-1.

Tisselt 2


Rochus Deurne 1


Een met knikkende knieën begonnen Tisselt werd stilaan baas in de wedstrijd en kwam na twintig minuten op voorsprong via Van Schap. Het kreeg nog voor de rust een lullige gelijkmaker tegen van. Het pakte in de slotminuten toch de overwinning. De Maeyer werd neergelegd: strafschop en Palmaerts miste niet.
Doelpunten: 20' Van Schap 1-0, 30' Van den Bergh 1-1, 85' Palmaerts 2-1 (strafschop).

.

Nu in het nieuws