Ranst pakt pas in slotfase drie punten

Print

Nijlen 0

BR>

Ranst 1


NIJLEN - Geen denderende wedstrijd in Nijlen waar Ranst in de slotfase toch nog met de drie punten ging lopen. Het was Kurt Ceuppens die met een droge knal in de linkerbovenhoek de bezoekers de drie punten schonk. Hierdoor blijven de spelers van trainer Dierckx met het maximum van de punten aan de leiding.
De eerste kans van de wedstrijd was ook al voor Ceuppens, maar zijn schot ging voorlangs. Even voor het kwartier probeerde Van Der Put het in de vlucht, maar ook zijn poging miste precisie. Op het halfuur trapte Plompen een vrije trap op de lat.
Het was ook in die periode dat scheidsrechter Adriaensen zich kandidaat stelde voor man van de match. Vier gele kaarten in twaalf minuten tijd was het resultaat en voorts werd de wedstrijd te pas en te onpas onderbroken door het soms irriterende fluitsignaal van de man in het zwart.
In de zesendertigste minuut kon ook Nijlen eens dreigen en het kreeg misschien wel de beste kans van de wedstrijd. Gregory Alix, vandaag niet echt in goede doen, kwam alleen voor doelman Vissers, maar die bleef goed kijken en kon de poging van Alix pareren.
De tweede helft was amper het aankijken waard. Veel lange ballen die meestal niet aankwamen en een wedstrijd die op een scoreloos gelijkspel leek af te stevenen.
Heuvelmans kopte nog op doel, maar Vissers was alweer paraat en aan de overzijde trapte Maris vanop twee meter onbegrijpelijk over. Ook Van Der Put kreeg nog een kans, maar het was uiteindelijk Ceuppens die voor de beslissing zorgde.
Scheidsrechter: Adriaensen.
Toeschouwers: 400.
NIJLEN: Wuyts, Willems, Breda, Heuvelmans, Mariën, Duchenne (85' Aertgeerts), Van Assche, Van Dyck (46' Peeters), Heylen, Alix (80' Bergen), Callens.
RANST: Vissers, Maris, Degeeter, Sebrechts, Van Der Put, Michiels (46' Helsen), Van Salen (80' Demuijnck), Ceuppens, Crauwels, Plompen, Pellegroms (87' Piessens).
Doelpunt: 84' Ceuppens 0-1.
Gele kaarten: Van Dyck, Duchenne, Sebrechts, Van Assche.

.

Nu in het nieuws