Pardaf gaat volledig onderuit

Print
Volleybal
BR>ZELE - De competitie komt voor enkele ploegen duidelijk te vroeg. In haar openingswedstrijd tegen Assenede miste Juvenes Zele, zonder de geblesseerde Geert Symoens, haar start compleet. De eerste puntjes waren weliswaar voor Juvenes maar eens Assenede op kruissnelheid kwam stond Juvenes er wat verweesd naar te kijken (10-15, 5-15, 2-15).
In tweede divisie ging Pardaf Kruibeke B compleet onderuit tegen een beresterk Meteors Zottegem. Aanvankelijk zag het er nochtans goed uit voor het team van Frank Poppe dat de eerste punten scoorde en zelfs 8-3 voor kwam. De Pardaffers konden het snel en efficiënt spel niet aanhouden en uiteindelijk haalde de routine van Zottegem de bovenhand. In de tweede en de derde beurt sloeg Zottegem onmiddellijk de kloof (1-6 en 0-4) waarna het vrij gemakkelijk de partij uitspeelde (13-15, 6-15, 8-15).
Een betere start nam Nivoc in derde divisie. Zelfs zonder Suy, De Roo en Geerts speelde het team van speler-trainer Ivo De Mulder gedurende bijna drie sets een omzeggens foutloze partij. Bij 2-10 in de derde beurt werd Nivoc echter overmoedig en hiervan maakte fusieploeg Erembodegem Aalst dankbaar gebruik om op kousenvoeten dichterbij te sluipen maar setwinst zat er voor de Ajuinen niet in (6-15, 2-15, 10-15).
Een entree langs de grote poort voor Thunderballs Berlare in derde divisie. Thunderballs was in de eerste twee sets weliswaar telkens op achtervolgen aangewezen (0-6 en 2-8) maar het trok toch tweemaal op de valreep het laken naar zich toe. Hierdoor aangeslagen bakte Gent er in de derde set omzeggens niks meer van (15-13, 15-13, 15-5).

.

Nu in het nieuws