spee derde E (B5 stuk 11)

Derde E
BR>

Buggenhout 0


Sint-Gillis D. 3


Een verdiende overwinning voor Sint-Gillis Dendermonde dat zich meer en meer als topploeg in derde E manifesteert. Beide teams kregen een vijftal goede doelkansen maar de bezoekers toonden zich het meest efficiënt in de afwerking. Scoren lijkt voor Buggenhout, net als vorig seizoen trouwens, het grote probleem te worden.
Doelpunten: 19' Redant 0-1, 44' De Schepper 0-2, 81' Segers 0-3.

Verbroedering BL 1


SK Kalken 2


De wedstrijd nam een gelijkopgaande start en Kalken kwam eerder onverwacht op voorsprong. De fusieploeg nam het heft steeds nadrukkelijker in handen en dit resulteerde kort voor rusten in de gelijkmaker. In de tweede periode ging Verbroedering op zoek naar de zege. Open doelkansen voor Verleyen, Perdaens en De Cock werden niet benut. Via een bezoekende counter kreeg men het deksel op de neus.
Doelpunten: 15' Sergeant 0-1, 42' Van Den Bossche 1-1, 75' Sergeant 1-2.

Schoonaarde 1


Herdersem 1


Op het halfuur scoorde Cammarata vanop de stip na een strafschopfout van Filip Matthijs. De bezoekende doelman loste twee minuten later een schot van Van Hauwermeiren waarop een alerte Vandemeerssche de billijke gelijkmaker binnenduwde. Voor het overige werd deze match enkel opgefleurd met een paar halve kansen langs beide zijden.
Doelpunten: 30' Cammarata (strafschop) 0-1, 32' Vandemeerssche 1-1.

Overmere 3


VSV Gent 1


Een vroeg vluchtschot van Philippe De Geest was goed voor voorsprong. Een aartsgevaarlijke Hans Van De Velde kon slechts scoren in de rebound nadat De Geest de deklat had geraakt. VSV kwam terug in de wedstrijd nadat een ontzetten in de verdediging via de rug van Geert Rasschaert in eigen doel belandde. Kansen bij de vleet voor de thuisploeg die aandikte na penaltyfout op Pletinck.
Doelpunten: 6' De Geest 1-0, 50' Van De Velde 2-0, 60' Geert Rasschaert (own-goal) 2-1, 73' Van De Velde (strafschop) 3-1.

.

Nu in het nieuws