Kruibeke geeft Hamme geen kans

Tweede C

BR>

RC Wetteren 1

Grembergen 0

In een dol aanvangskwartier nam Wetteren afstand van een onmondig Grembergen. Lauwaert devieerde een voorzet van Van Eeckhoorn in doel nadat eerder Van Eeckhoorn, Christiaens en vooral De Cang de openingstreffer hadden laten liggen. Pas na een half uur herstelde Grembergen het evenwicht zonder echt gevaarlijk te worden. Diep in de tweede helft zag De Bondt een strafschop uit doel geranseld door Grembergen-doelman Van Haver.

Doelpunt:

11' Van Eeckhoorn 1-0.

Stekene Sp. 1

Sint-Gillis-Waas 1

Een gehandicapt Stekene klom tegen een bleek Sint-Gillis-Waas halfweg de eerste periode op voorsprong via Kurt Van Mieghem. De bezoekers liepen tevergeefs achter de gelijkmaker aan tot Belfassi een kwartier voor affluiten een strafschop versierde en Rysbrack geen ogenblik aarzelde om zijn overbuurman het nakijken te geven.

Doelpunten:

18' Van Mieghem 1-0, 76' Rysbrack 1-1.

Robur 5

Schellebelle 0

Bij de rust was het 1-0 na een strafschopdoelpunt van Huyllebroeck na ruim tien minuten. In een dol kwartiertje na de koffie stuwde Rochdi zijn team naar een ruime zege. Tweemaal bereikte hij Thomas Dupont waarna Huyllebroeck en Ronald Janssens de forfaitcijfers op het bord prikten.

Doelpunten:

11' Huyllebroeck (strafschop) 1-0, 57' Dupont 2-0, 62' Dupont 3-0, 73' Huyllebroeck 4-0, 78' Janssens 5-0.

VK Hamme 0

JV Kruibeke 4

In een volledig door Kruibeke gedomineerde eerste helft toonde Cerpentier zich een betrouwbaar sluitstuk. Op slag van rust moest hij zich evenwel gewonnen geven op een poging van Raaymakers. In de tweede periode trachtte Hamme de bakens te verzetten langs Van der Stockt en Malfliet maar het waren Kusé (2) en nogmaals Raaymakers die aan de overzijde scoorden.

Doelpunten: 44' Raaymakers 0-1, 72' Kusé 0-2, 75' Kusé 0-3, 84' Raaymakers 0-4.

Berlare 2

Serskamp 2

Via Impens en Laurent klom Berlare in het eerste halfuur verdiend op voorsprong maar op slag van rust maakte Goeman de aansluitingstreffer. In de tweede periode vocht Serskamp op inzet en karakter terug. Dit mondde uit in een gelijkmaker via Vergauwen.

Doelpunten:

15' Impens 1-0, 30' Laurent 2-0, 44' Goeman 2-1, 70' Vergauwen 2-2.

Kallo 0

Sv. Melsele 1

Langs Wielandt, De Paepe, Houttequiet en Peirsman tekende Kallo voor de mooiste kansen maar het was De Mondt die kort voor de rust aan de overzijde een vrijschop voorbij Kras borstelde. In een spannende tweede periode, met doelkansen langs beide zijden, bleef de Arsenalscore op het bord.

Doelpunt:

45' De Mondt 0-1.

HO Kalken 3

White Boys 1

Na een zwakke eerste periode zette Kalken de wedstrijd volledig naar zijn hand in de tweede helft. Eerst scoorde Ferry Baes waarna Van Wesemael en Vermeulen de stand verder opdreven. In blessuretijd lukte Verhelst de eerredder.

Doelpunten:

50' Ferry Baes 1-0, 70' Van Wesemael 2-0, 80' Vermeulen 3-0, 90' Verhelst 3-1.

Oudegem 0

Kemzeke 2

Brisart tekende voor de eerste mooie kans van de match maar het was Geldof die aan de overzijde de nul van het bord veegde. Ondanks aanhoudende druk vanwege Oudegem in de tweede periode, met onder andere een kopbal van Wuytack op de dwarsligger als resultaat, hield Kemzeke stand. In de slotfase legde Rietjens de eindcijfers vast.

Doelpunten:

13' Geldof 0-1, 89' Rietjens 0-2.