spee langs de lijn

Print
Langs de lijn
BR> De derby in tweede C tussen Robur Moerzeke en VK Hamme, voorzien voor 3 oktober, wordt in onderling overleg verschoven naar zondag 10 oktober.
Wonderbaarlijke genezingen in de omgeving van de Lourdesgrot in Oostakker. Zowel Cooman, Vyncke als Van der Linden stonden er aan de aftrap van de partij. De Temse-entourage had hen zaterdag nog alle drie als geblesseerd en zeker niet van de partij opgegeven.
Gezien het stijgend aantal jeugdploegen is KSV Temse op zoek naar sportieve mensen die zich enkele uren in de week ten dienste willen stellen van de jeugdwerking en dit voornamelijk voor preminiemen en miniemen. Geïnteresseerden zijn altijd welkom elke dinsdagavond in het chalet van KSV vanaf 19.00u of kunnen telefonisch contact opnemen met Theo Van Hauwermeiren (03-771.28.22) of Daniël Van Hoeylandt (03-744.03.23).
Raymond Omam, ex-Oostakker en de voorbije maanden met grote trom ingehaald bij Nieuwkerken, werd bij deze laatste bedankt voor bewezen (?) diensten.
De forfaitcijfers die Hoogeinde slikte tegen Moerbeke kwamen hart aan bij trainer Franky Hermans. "Dit zijn twaalf tegentreffers in twee wedstrijden. We maken fouten die zelfs miniemen niet meer maken. Voetbalverstandig staan we nergens. Wanneer je elke week doelpunten weggeeft is het moeilijk een goed resultaat neer te zetten", aldus de ontgoochelde oefenmeester.
De ploegafgevaardigde van Zaffelare weigerde na afloop van de match tegen Eksaarde het wedstrijdblad te ondertekenen. Hij was bijzonder verontwaardigd over de drie rode kaarten. "Volledig onterecht. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Wij gaan het hier niet bij laten", klonk het.
Trainer Paul Deckers van Kieldrecht vond het spel van tegenstander Rupelmonde wel bijzonder potig. "Een vijf- à zestal spelers van de bezoekers kregen geel. Ze speelden bijzonder hard. Na de match kwam de trainer van Rupelmonde zich bij mij verontschuldigen met maar we hadden die punten echt nodig." De Kieldrechtse sportieve baas verwees ook naar enkele dubieuze fasen in het strafschopgebied.
Hoewel de voorzitter van Eendracht Zele, Rudy Maes, deze week nog bij hoog en bij laag beweerde dat het aanblijven van trainer Guido Steyaert niets zou te maken hebben met het resultaat tegen Lebeke, klonk het voor de wedstrijd in de kleedkamer heel anders. Maes maakte de spelers duidelijk dat een gelijkspel onvoldoende zou zijn om hun trainer in het zadel te houden. "Die man deed dat op zulke opvallende manier dat het zelfs in onze kleedkamer te horen was. Had hij zoiets bij mij gedaan dan had ik bij voorbaat reeds mijn koffers gepakt", aldus Lebeke-trainer William Cooreman. Gelukkig voor Steyaert zetten zijn mannen de scheve 2-0 situatie nog tijdig recht.

.

Nu in het nieuws