Zege zonder veel overtuiging

Print

Sint-Niklaas 2

BR>

RC Doornik 1


SINT-NIKLAAS - De thuisploeg startte met veel inzet maar opnieuw veel slechte passen en weinig kansen. Pas na een schitterende kopbal van bezoeker Plaquet, miraculeus gered door doelman Peeters, kwam er actie bij de Klaasjes. Na een voorzet van De Mol kon Issankoy vrij inkoppen en stonden de thuisploeg op voorsprong. Sint-Niklaas ging in het derde kwartier zelfs drukken maar kon geen echte kansen krijgen.
De bezoekers openden na de rust met enkele prikken maar het gevaar bleef beperkt tot een bal die door Yuruk van de lijn werd geveegd. Rond het uur kreeg Sint-Niklaas via Issankoy (zijnet) en Van Hoeylandt (naast) nog twee goede kansen maar het doelpunt viel aan de overkant toen Grandi een voorzet van Sourek in één tijd op de slof naam. Sint-Niklaas leek even van de kaart maar kon zich herpakken in een degelijk laatste kwartier. Na een voorzet van Issankoy kon invaller Mutombo inkoppen en na een fout op De Meyer kreeg de thuisploeg nog een strafschop maar Yüruk miste zodat er nog wat spanning kwam. Doornik bleek niet bij machte om nog een vuist te maken.
Scheidsrechter:Hermans.
SINT-NIKLAAS: Peeters, Van De Sompel, Ruys, Seyfo, Issankoy, Yuruk, Meeusen (63' Mutombo), Van Hoeylandt (78' De Meyer), De Mol, Cannelini (82' Moerenhout), Bamba.
RC DOORNIK: Metz, Magry, Sourek (72' Hunoz), Bruynaert, Plaquet, Desse (58' Delaby), Rosier, Madani, Grandi, Pectic, Katanovic (30' Devillers).
Doelpunten:28' Issankoy 1-0, 62' Grandi 1-1, 81' Mutombo 2-1.
Gele kaarten: Desse.
Rode kaarten: 85' Magry (2 x geel).

.

Nu in het nieuws