Onkennelijk Turnhout genadeloos ingeblikt

Print

Deinze 6

BR>

Turnhout 0


DEINZE - In drie bevlogen openingsminuten knalde Vergucht in het zijnet en op doelman Decorte. Brewaeys mocht nog eens ongehinderd op doel koppen vooraleer Audoor met een laag en vernietigend schot in de verste hoek opende. Colpaert snoepte een nonchalante Vechter de bal af en rukte ongehinderd op. Decorte redde met de voet maar Vergucht mikte de rebound binnen. Turnhout was de adem afgesneden en ook een ijverige Quintelier kon zijn maats niet tot betere gedachten brengen. Alleen Decorte mocht zich even onderscheiden op een nieuwe pegel van Audoor.
Een striemende donderpreek van Raoul Peeters leek zijn vruchten te zullen afwerpen. Schoenmakers miste de aansluitingstreffer. De tegenstoot van Deinze verliep volgens het boekje. Sergeant legde de bal breed op Audoor, terugleggertje en Vergucht scoorde op een psychologisch ogenblik. Een wervelend Deinze duwde meteen door. Dieptepass van Vergucht en een ingedommelde verdediging gaf Van Hende carte blanche voor nummer vier. Balverlies, ongeconcentreerdheid en onvoldoende aggressiviteit van de bezoekers inspireerden de Deinzenaren tot persoonlijke fantasietjes waardoor hogere cijfers uitgesteld werden tot in de slotfase.
Scheidsrechter: Ameel.
Toeschouwers: 1.500.
DEINZE: David, Vandenbulcke, Van Hende (79' Bossuyt), Audoor, Brewaeys, Vanalderwerelt (22' De Waele), Vergucht, Colpaert, Sergeant, Loyens (74' Van Oycke), Delporte.
TURNHOUT: Decorte, Verschuren, Bogers, Caluwe, Geentjes, Spiessens (13' Schoenmakers), Vechter (46' Renet), Gorts (63' Vandeurzen), Quintelier, Dillens, Berrevoets.
Doelpunten: 3' Audoor 1-0, 12' Vergucht 2-0, 46' Vergucht 3-0, 55' Van Hende 4-0, 82' Vergucht 5-0, 83' Van Oycke 6-0.
Gele kaarten: Vandenbulcke, Quintelier, Brewaeys.

.

Nu in het nieuws