Ramon naar Jan de Groot

Print
BUDDS CREEK - Steve Ramon, die dit seizoen zesde werd in het WK 125cc (met o.a. een derde plaats in de GP van Groot-Brittannië), rijdt volgend jaar voor het Kawasaki-team van Jan de Groot. "We zijn zo goed als rond", zei de Groot. "Het zal een contract voor twee of drie jaar worden. Bedoeling is om Ramon in de 125cc klaar te stomen voor de overstap naar de kwartliters. Zoals ik dat enkele seizoenen geleden ook met Tortelli gedaan heb. Natuurlijk mag je Steve niet met Sébastien vergelijken."
BR>Welke consequenties dit voor het team van Harry Everts heeft, is nog onduidelijk. De viervoudige wereldkampioen beweerde altijd dat hij ermee zou stoppen wanneer goudhaantje Ramon zijn stal zou verlaten.

Caps tekent voor KTM


BUDDS CREEK - Patrick Caps, zevende in het WK 125cc (met o.a. een tweede plaats in de GP van Oostenrijk) kwam tot een overeenkomst met KTM. De Waal, die dit seizoen op een Honda reed voor het Italiaanse Kappa-Martin-team, zal volgend jaar voor het Oostenrijkse merk uitkomen.

Grant laat niks los


BUDDS CREEK - Dave Grant, de manager van het L&M-Radson-team, houdt de lippen op elkaar wat de toekomst betreft. "Er worden constant nieuwe geruchten verspreid over Stefan en mij", lacht de excentrieke Brit. "Des te beter, want dat wil zeggen dat er amper over de andere teams gebabbeld wordt."

Albertyn Amerikaans kampioen


BUDDS CREEK - Greg Albertyn, in een vorig leven nog halve Limburger toen hij in Diepenbeek woonde, is vorige week voor de eerste keer Amerikaans kampioen motorcross geworden. De Zuid-Afrikaan, wereldkampioen in '92, '93 en '94, deed dat met stijl: Albee won beide reeksen in Steel City.

.

Nu in het nieuws