"er zijn geen interne problemen"

CHARLEROI -

Domenico Olivieri zat het verlies op Charleroi in zak en as. "In de slotminuten afgestraft worden, dat doet pijn", zei Olivieri. "Temeer omdat ik het niet terecht vond. De betere kansen na de rust waren voor ons. Maar die werden helaas niet benut. Dat het slecht was? Weet ik zo niet. Natuurlijk heeft iedereen een beeld van Genk. Karakter, pressing, snedigheid. Dat kwam er vandaag niet goed uit. Maar toch. We hebben al bij al weinig weggegeven."

R.Co.

BR>Dankzij de overgave van sommigen. De helft van de ploeg liep te slaapwandelen en te mekkeren. Interne problemen?

"Maar nee. Kijk, ik begrijp dat de zaken bij ons uitvergroot worden. Maar je moet echt niks gaan zoeken. Je moet niet verwachten dat ik andere spelers met de vinger ga wijzen. Dit is een nuchtere groep, die goed aan mekaar hangt."

En de spreekkoren van de supporters dan? "Heyligen buiten? Heb ik niks van meegepikt. Tiens, dat verrast me. Och, ze moeten eens leren beseffen dat het tijdperk Anthuenis voorbij is. Geef de trainer en de groep de kans om naar mekaar toe te groeien. Als het minder goed draait, is de trainer natuurlijk altijd de pineut. Maar ik ben het daar niet mee eens."

Nu in het nieuws