D06 S13 Hekelgem

Print

Hekelgem 2

BR>

SV Roeselare 4


HEKELGEM - Na twee kansen niet te hebben verzilverd, bracht Walravens Hekelgem op voorsprong, maar Ballenghien bezorgde Roeselare in geen tijd de gelijkmaker. Van der Mosten, te ver van zijn doel verwijderd, stond erbij en keek ernaar. Hekelgem bleef aanvallend sterk voor de dag komen. Met doelpunten van Van Waes en Stojanovic stond het 2-2 bij de rust. De tweede helft was aanvankelijk minder boeiend. Op het moment dat Hekelgem nadrukkelijk het overwicht opeiste, moest het een bittere pil slikken. Met een kopstoot deed Dever de Roeselaarse toeschouwers opveren. In de slotminuut bezorgde Vercamp de West-Vlamingen, die elke kans in een doelpunt hadden omgezet, een overdreven 2-4 overwinning.
Scheidsrechter: Vervecken.
Toeschouwers: 1.000.
HEKELGEM: Van der Mosten, Coppens, Mortelmans, Van der Beken (80' Hermans), Van Geem, Huygens, (76' Vaeyens), De Loecker, Geets, Van Waes, Walravens, Janssens.
SV ROESELARE: Vervaecke, Desomer, Vandenberghe, Dever, Geldhof, Spago (85' Vandaele), Ballenghien, Okonedo, Bouckenooghe (91' Vercamp), Yousfi (68' Maté), Stojanovic.
Doelpunten: 13' Walravens 1-0, 21' Ballenghien 1–1, 42' Van Waes 2-1, 44' Stojanovic 2-2, 80' Dever 2-3, 93' Vercamp 2-4

.

Nu in het nieuws