"Ik weet niet of ik hiermee doorga"

KAPELLEN -

Het wordt een eentonig verhaal, maar daarom niet minder waar: het huidig Kapellen stevent onherroepelijk op derde klasse af. Tegen Dessel liepen de Kapellenaars weer constant achter de feiten aan. Enkel doelman Stoops die erg attent reageerde en de slordige afwerking van de bezoekers voorkwamen een ware afstraffing. Kapellen staat nu voorlaatste met één punt op twaalf. Trainer Talbut was aangeslagen, maar bleef mild voor zijn elftal.

BR> "Op enkele uitzonderingen na valt de spelers niets te verwijten", zei hij. "Iedereen speelt voor wat hij waard is, maar dat is te weinig om ons te handhaven. We geven te veel kansen weg en slagen er niet in zelf iets af te dwingen. Daaruit kunnen we maar één conclusie trekken: we komen op alle vlakken tekort.

Ook de komst van de 28-jarige Franse spits Sisokkho kan de trainer niet echt troosten. Het is allemaal

"too little, too late"

.

"Ik betwijfel of dat voldoende is", zegt hij. "Deze ploeg heeft meer versterking nodig. Zelfs als er straks nog een extra verdediger komt, zal dat meer dan waarschijnlijk niet volstaan."

"We kunnen de volgende weken niet veel meer doen dan de schade beperken. Dat stuit me tegen de borst", vervolgt Talbut. "Voetbal is toch meer dan dat en ik wil daar als trainer niet graag mee geassocieerd worden."

De uitsmijter van Talbut was veelzeggend. Hij stelt zijn eigen toekomst bij de club ronduit in vraag.

"Ik begin er ernstig over na te denken of ik er de volgende weken nog mee doorga. Door het gebrek aan kwaliteit stapelen de ontgoochelingen zich op. Dat is niet vol te houden."

Nu in het nieuws