Onverzettelijk verweer loont

Print

KFCO Wilrijk 3

BR>

Vorselaar 1


WILRIJK - Na het eindsignaal was iedereen het er over eens dat Vorselaar een ploeg bezit, die nog veel brokken zal maken. Ze beheersten een heel gedeelte van de wedstrijd, maar stootten op een thuisploeg, die naarmate ze meer onder druk kwam onverzettelijker werd in haar weerwerk en daardoor de zege verdiende.
Beide ploegen startten erg snel en gingen op zoek naar de openingstreffer. Wilrijk lukte eerst. Dat eerste doelpunt had voor de thuisploeg een averechts effect. Ze kwam serieus onder druk. Dat weerhield ze niet de mooiste aanval van de wedstrijd in elkaar te boksen op een even magistrale manier door Lucidarme in de bovenhoek geschilderd. Daar moest Vorselaar toch even van bekomen.
Na de rust toonden de bezoekers tot wat ze in staat waren. Het werd voor Wilrijk pompen of verzuipen. De thuisploeg wou echter niet wijken en beperkte de schade tot de aansluitingstreffer. Een sterke Berghmans kreeg wel de lat als partner bij een onhoudbare kopbal van Van de Pol, de beste bezoeker. De vermoeidheid deed zich nu gevoelen en er ontstonden gaten in de defensies. Slag op stoot kreeg Wilrijk nog vier kansen. Eén ervan was genoeg om de zege in zijn vaste plooi te leggen.
Scheidsrtechter: Heirbaut.
KFCO WILRIJK: Berghmans, Vets, Cools, Van Wemmel, De Doncker, Somers (83' Janssens), Hassenberg, Lucidarme, De cat (76' Vercammen), De Coninck (73' Mattheussen), Van de Zande.
VORSELAAR: Van Looy, Dillen (81'Stevens), Moors, Van de Mierop, Van Beek, Mariên, Piron (67' Van Caelenberge), Willems, Van Loy (67' Weyeers), Abeels, Van de Pol.
Doelpunten: 12' De Coninck 1-0, 34' Lucidarme 2-0, 70' Abeels 2-1, 84' Van de Zande 3-1.
Gele kaarten:Berghmans, Somers, Dillen, Moors, Abeels, Van de Pol.

.

Nu in het nieuws