d08s07 Verrewinkel - Berlaar

Print

Rode Verrewinkel 6

BR>

Berlaar 0


In een spel van kat en muis had een uitermate zwak Berlaar aan de rust al de das om. Rode sloeg in de eerste tien minuten munt uit een vrijschop van Sanchez en een verkeerde beweging van bezoeker Van Hout om een riante openingspositie te nemen. Van Winkel probeerde bij de gasten het tij te doen keren. Maar op zijn aangeven schoot Hubert van dichtbij over. Opportunist Didier Wittebole plaatste met twee nieuwe doelpunten Rita voor onoplosbare problemen. In de tweede helft domineerde Rode rustig verder en scoorde nog via Calleja en Wittebole. Van Winkel greep naast de eerredder.
Scheidsrechter: Van De Velde.
RODE VERREWINKEL: Perrone, Pinto Da Costa(52' Paesmans), Queeckers, De Kerf, Sanchez, Godtbil (77' Lau), Calleja, Bogaert (24' Sporgitas), Pollefoort, Willems, Wittebole.
BERLAAR: Heylen, Van den Broeck, Pelgrims, Van Winkel, Martino (46' Corremans), Van den Brande, Hubert (67' Van Put), Raspudic (67' Dias Morais), De Jongh, Van Hout, Verbelen.
Gele kaarten: Van den Broeck, Van den Brande.
Doelpunten: 1' Pinto Da Costa 1-0, 11' Van Hout (owngoal)2-0, 26' Wittebole 3-0, 44' Wittebole 4-0, 61' Calleja 5-0, 73' Wittebole 6-0.

.

Nu in het nieuws