Gelijkspel dankzij en te wijten aan Ustun

Print

Witgoor 1

BR>

Zwarte Leeuw 1


DESSEL - Dat Zwarte Leeuw in Witgoor met een punt aan de haal ging, had het in niet geringe mate te danken aan de slordigheid waarmee de thuisploeg met haar doelkansen omsprong. Bij de eerste lukte het nochtans wel perfect. Een vrijschop van Peeters werd aan de tweede paal fraai ingekopt door Ustun. De bezoekers hadden een kwartier nodig om van de opdoffer te bekomen. Toen mikte De Peuter hoog over op aangeven van Mossel en deze laatste kopte een inzenden van De Weerdt net naast. Kort voor het halfuur snelde Ustun aan de overkant voorbij drie verdedigers én de doelman, maar bij de afronding liet hij het schromelijk afweten. De mee opgerukte Meeus besloot naast na een één-tweetje met Engelen en Ustun verknoeide nog een riante mogelijkheid na samenspel met Toelen.
In de tweede helft nam het spelniveau een duik en dat was niet eens verwonderlijk gezien de temperatuur. In het vierde kwartier zorgde invaller Vervecken voor de eerste dreiging, maar zijn schot ging voorlangs. Nadat Wilemssen aan de overzijde naast gekanjerd had, verprutste Ustun een nieuw solonummer. Kort na het uur klommen de Leeuwen op een vrij verrassende, voor Witgoor lullige manier langszij. Vissers zond laag in van op de rechterflank en De Peuter, in duel met Luyten, kon de bal nog net in de verste hoek doen afwijken. Witgoor kreeg nog één gelegenheid om de winst te pakken, maar Verwimp kon met het hoofd net niet bij een hoekschop van Vervecken.
Scheidsrechter: Michiels.
WITGOOR: Van Humbeeck, Claes (42' Vervecken), Meeus, Luyten, Leitao Carvalho, Toelen (84' Verwimp), Peeters, Vanbroekhoven, Van Steenbergen, Engelen, Ustun.
ZWARTE LEEUW: Braspenninckx, Jochems, Van Riel, Sijsmans (63' Veldeman), Pluym, De Weerdt (46' Vissers), Sijmons, Mossel, Wilmssen, De Peuter (90' Franssens), Van Ginneken.
Doelpunten: 4' Ustun 1-0, 70' De Peuter 1-1.
Gele kaarten: Luyten, Van Ginneken, Wilmssen.
Nu in het nieuws