D08 S14 Meerhout

Print

Meerhout 1

BR>

Olen 4


MEERHOUT - Olen heeft Meerhout een overdreven zware nederlaag toegediend. De killer van dienst was Leysen die liefst drie keer dodelijk toesloeg. Olen komt zo met het maximum aan de leiding. Meerhout oogstte nog geen enkel punt en staat troosteloos onderaan.
Al na drie minuten was de moedige thuisploeg op achtervolgen aangewezen toen Stappaerts de score opende. De lijdensweg was nog niet voorbij. Leysen verdubbelde de bezoekende voorsprong binnen het kwartier.
De thuisploeg lag nochtans niet onder. Integendeel, ze bleef het spel maken, maar liep andermaal in de val. Weer was het Leysen die de score aandikte. En daarmee was de wedstrijd gespeeld, al zorgde Hannes in de slotfase van de eerste helft toch voor een meer dan verdiende atreffer.
Na de pauze beperkte een slordig voetballend Olen zich tot het verdedigen van de voorsprong. De bezoekers waren nog slechts één keer gevaarlijk, maar dat was wel voldoende voor een vierde doelpunt. Het derde al voor Leysen. Meerhout kon daar te weinig tegenoverstellen.
Scheidsrechter: Rombouts.
MEERHOUT: Emmers, Cypers, Machiels, Vanagt, Caruso (70'Kaers), Breugelmans, Hannes (72' Buyens), Convalle, Hellemans, Maerschalck (82'Mangelschots), Foets.
OLEN: Raeymaekers, Van De Vel, Baelus, Van Roey, Dierckx, Van Den Eynden, De Backer Kris (65' Van Doninck), Leysen (87' Lauwers), Meeus, Stappaerts (75' Bollen), Boeckx.
Doelpunten: 3' Stappaerts 0-1, 17' Leysen 0-2, 31' Leysen 0-3, 34' Hannes 1-3, 73' Leysen 1-4.
Gele kaarten: Cruso, Dierckx.

.

Nu in het nieuws