"Zelfs op training verlies ik niet graag"

Wilrijk - Vorselaar

BR>

VORSELAAR -

De jongens van Ons Genoegen Vorselaar hebben hun vuurdoop in bevordering prima doorstaan. De opener tegen Heist werd geen hoogvlieger, geen memorabel kijkstuk, maar leverde wél het gewenste resultaat op: goed spel en drie punten.

Een leuke stimulans met de verplaatsing naar Wilrijk in het vooruitzicht, vindt ook aanvoerder Youri Van de Mierop. "De eerste wedstrijd van de competitie is altijd moeilijk, of je nu tegen een goede of een zwakke tegenstander uitkomt.

Een goede start is gewoon heel belangrijk voor het vertrouwen. Wat dat betreft zitten we dus al op het juiste spoor", zegt Van de Mierop, die totaal geen idee heeft van wat er hem zondag te wachten staat.

Onbekend

"KFCO Wilrijk zegt me helemaal niets. Naar het schijnt wordt de ploeg hoger ingeschat dan Heist, zijn ze ook getipt als titelkandidaat. Maar dat valt nog allemaal af te wachten. Pas na enkele weken kan je de echte sterkte van alle ploegen inschatten.

Vorselaar hoeft alleszins voor niemand bang te zijn. Dat bewezen we al tijdens de voorbereiding. Waar we dit seizoen zullen stranden weet niemand, maar wees maar gerust dat Vorselaar elke week zijn huid duur zal verkopen. Bij iedereen is het enthousiasme en de wil aanwezig om te winnen. Dat merk ik ook bij mezelf. Zelfs op training verlies ik niet graag.

Of de huidige groep sterker is dan vorig seizoen? Completer, dat wel. De basis is veel breder. We beschikken over een volwaardige kern van 16, 17 man. Dat was vorig jaar niet het geval. Als je ziet wie er zondag nog allemaal niet bij was of op de bank zat."

Nu in het nieuws